Molenhoekpassage

Officiële opening 8 november 2017     foto's
De verbouwing is voltooid. Het winkelcentrum met de naam Molenhoek is aan de binnen- en buitenkant helemaal verbouwd. De passage is verhoogd, uitgebreid en heeft een extra entree aan de zijkant.
Naast de toevoeging van een Aldi-supermarkt is Albert Heijn uitgebreid, de speciaalzaken zijn geherhuisvest. De juwelier heeft ook intern verbouwd.
De bouw  van de Aldi gestart in augustus 2015, is opengegaan op 11 mei 2016. Boven de Aldi en op de hoek van de Slauerhoffstraat / Oude Baan zijn in totaal 10 appartementen en 8 grondgebonden woningen gebouwd.

Overleg
Tijdens de verbouwing is er een klankbordgroep geweest. Deze is opgehouden te bestaan (onder voorzitterschap van Roel Dekens van de gemeente) en gaat verder als Beheersgroepen onder voorzitterschap van Rutger Janssens (Wijkmanager) tot 2020.  In de Beheersgroep zaten vanuit deze wijk deelnemen: Jan Kersten, Fons Veen en Karel de Rooij namens de wijkraad Bewoners en Pieter Kniknie namen het Wijkraad Bestuur. Verder namen deel: een afvaardiging van de winkeliersvereniging, Billfinger als beheerder van Winkelcentrum Molenhoek en een afvaardiging van Aldi.
Overleggen vonden twee maal per jaar plaats. Omstreeks maart en september. Signalen uit de wijk, worden hierin meegenomen. 

Parkeren
Er komen extra, maar niet voldoende parkeerplaatsen. Er zijn zorgen dat men in de omliggende straten gaat parkeren. De wijkraad zal dit blijven volgen. Zie ook parkeren Molenhoek

Bestemmingsplan