De buurtmonitor

In 2021 is de bevolking van ’s-Hertogenbosch met 1.045 inwoners gegroeid. Op 1 januari 2022 heeft ’s-Hertogenbosch 156.545 inwoners.De meeste mensen zijn in de De Groote Wielen gaan wonen. Nog steeds wonen in onze wijk en in de wijk Zuidoost de meeste ouderen. Lees meer


klik op afbeelding voor vergroting
  Op 01-01-2021 wonen er in onze wijk 3.975 mensen.
De bevolkingssamenstelling op 01-01-2020 in 's Hertogenbosch.

 

Klik op afbeelding voor vergroting

 

 

 

 

 

 

Klik op de afbeelding voor vergroting
 

 

 

 

Bron van afbeeldingen:  allecijfers.nl  
Daar vind je veel actueel cijfermateriaal, ook gepresenteerd op kaarten.
 

Adressen: 1.872 totaal
Informatie op basis van de BAG (de Basisregistratie Adressen en Gebouwen van het Kadaster). Status 10 januari 2021. Buurt Molenhoek telt in totaal 1.872 adressen, deze hebben allemaal een verblijfsobject, er zijn geen standplaatsen en geen ligplaatsen.

 

In juli 2021 heeft de gemeente de nieuwe wijk- en buurtmonitor gepubliceerd en de cijfers in 2020 geactualiseerd. Hierin vind je relevante informatie over onze wijk en alle andere wijken op basis van gegevens van vóór corona.

In de wijk-en buurtmonitor van 2018 vind je nog een  Bevolkingspiramide

Voor de vergelijking met andere wijken/buurten/dorpen, zie deze link naar de buurtmonitor.

Op de interactieve site Regiobeeld.nl  krijg je inzicht in de bevolkingsontwikkeling en toekomstige ontwikkelingen over gezondheid, zorg en welzijn in de regio. Hier vind je cijfers en visualisaties over zorggebruik, zorgaanbod, gezondheid & leefstijl, sociale en fysieke omgeving.

Tags

Bevolking