Team Gastmensen BijBomans

Gastmensen zijn onontbeerlijk. Zij zijn de spil van BijBomans en zonder hen is er geen ontmoeten, geen elkaar tegen komen en geen elkaar leren kennen.

Wat doen de gastmensen tijdens een inloop of activiteit?
Het woord gastvrouw of gastheer zegt het eigenlijk, je zorgt in praktische zin voor de gasten c.q. bezoekers van BijBomans. Naast het regelen van koffie en of thee, zorg je ook dat mensen zich welkom voelen, zorg je voor een prettige sfeer. Bij de inloopochtenden knoop je een praatje aan, bied je een luisterend oor en zie erop toe dat bezoekers zich op hun gemak voelen.
Bij activiteiten zoals een film- of lezingenavond is de insteek wat praktischer van aard.
In principe werk je altijd samen met iemand anders van het team gastmensen.
Als een gastvrouw of gastheer staat ingeroosterd haalt zij / hij de sleutel bij een collega- vrijwilliger op om ons BijBomans-gebouw in de Mozartlaan 11A te kunnen openen.
De praktische werkzaamheden, zoals openen en sluiten, koffie- en theezetten, de afwas etc. zijn beschreven en licht van aard. Voorop staat dat je graag met mensen omgaat.
Een opsomming van de praktische werkzaamheden [taak omschrijving] kun je altijd opvragen bij: Ingrid Nijskens, i.nijskens@wijkmolenhoek.nl  of bij
Ad Prince, a.a.prince@home.nl

Tags

Gastmensen