Melding doen

Een gevaarlijk loshangende tak, kapotte lantaarnpaal, losse stoeptegel of zwerfvuil?
Melding maken?
Meldingen en tips over de openbare ruimte kun je eenvoudig doorgeven bij de gemeente via het online meldingsformulier, dit heeft de voorkeur. Dit formulier heeft namelijk specifieke vragen waardoor je melding meer informatie bevat.Via dit formulier maak je snel en makkelijk een melding en kun je een foto van de situatie meesturen.   (zie scan voor meldingsformulier)
Op de meldingenkaart staan alle openstaande meldingen in 's-Hertogenbosch. Controleer, voordat je een melding maakt, wat er al aan de gemeente is doorgegeven. Hiermee worden dubbele meldingen voorkomen.

Maak je vaker een melding?
Dan is het handig om het meldingsformulier toe te voegen aan het beginscherm van je tablet of smartphone. Het meldingsformulier wordt weergegeven als een pictogram tussen de apps. Wanneer je op het pictogram tikt opent het formulier meteen in de browser en kun je direct een melding maken. Bekijk hier een korte handleiding.

Lukt melding maken niet?
Dan kun je ook tot 1 januari 2024 melden via de BuitenBeter app of altijd telefonisch aan de gemeente. Het meldpunt is op werkdagen tot 17.00 uur bereikbaar via 073 615 55 55. Wil je na deze tijd toch een medewerker spreken? Luister dan het bandje af en maak een keuze. 

Je melding wordt binnen 24 uur toegevoegd aan de meldingenkaart. Je kunt hierop de actuele status van je melding bekijken. De gemeente streeft ernaar een melding binnen 14 dagen af te handelen.

Bron: https://www.s-hertogenbosch.nl/meldpunt