Afscheid van Bea Wever

Afscheid van Bea Wever, voorzitter van de Werkgroep Openbare Ruimte en Groen

Op 13 november heeft Bea Wever, na 17 jaar actief te zijn geweest,  afscheid genomen van de Werkgroep Groen van de Wijkraad. Sinds de oprichting in oktober 2000 is ze lid geweest van de werkgroep, in 2007 werd ze voorzitter. Sinds 2005 was ze lid van het bestuur van de Wijkraad.
In onze wijk Molenhoek wist iedereen haar te vinden voor opmerkingen en klachten die met het openbaar groen te maken hebben. Door haar kontakten met de afdeling Beheer Openbare Ruimte van de gemeente werden die klachten meestal snel opgelost.
Verder was Bea altijd beschikbaar voor activiteiten, wijkschouw en organiseerde ze jaarlijks samen met anderen de zwerfafvaldag. Voor haar afscheid en als dank voor haar jarenlange betrokkenheid en inzet, zorgde de werkgroep voor een verrassing. In het Rooseveltpark was in het geheim een (bijen-) boom geplant (Tedradium Daniëlli ). Een boom die vrij uniek is, de eerste in Rosmalen. Het naambordje dat erbij geplaatst is, vertelt iets over de boom en ook iets over Bea. Na haar laatste vergadering mocht ze nog wat aarde rond haar boom scheppen en het bordje onthullen. Op dinsdag 12 december, tijdens de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst, wordt door het bestuur van de Wijkraad afscheid van haar genomen.