Eerste gastendiner in het Tennispaviljoen

Op dinsdag 9 januari 2018 was het eerste gastendiner in het paviljoen van de Tennisvereniging. Voor de Kookgroep 'Eten BijBomans' was dat best spannend. Koken in een professionele keuken, hoe zullen het de gasten het vinden en kan het diner in alle rust en gezelligheid worden genuttigd en toch het clubgebouw uiterlijk 20.00uur in de oorspronkelijke staat terug gebracht?
Het voorbereiden van het driegangenmenu en de aankleding ging heel voorspoedig met zeven kookgroep leden. De gasten arriveerde tussen vijf en half zes en werden begeleid naar de ingang van het clubgebouw al of niet via de hellingbaan. De meeste waren nog nooit op deze locatie geweest en bij binnenkomst aangenaam verrast door de grote ruimte en de sfeervolle aankleding van bar en vier gedekte tafels. Na elkaar de Aller Beste Wensen en/of Zalige Nieuwjaar te hebben gewenst, werd er geanimeerd gespraat.
Na het voorgerecht zong José Schöers (vrijwilligster van de tennisclub) enkele prachtige en tot de verbeelding sprekende liedjes. De gasten en de leden van de Kookgroep waren erg onder de indruk van haar mooie stem en gitaarspel. Het applaus was dan ook oorverdovend.
Klokslag 20.00u was het clubgebouw weer in haar oorspronkelijke staat en stroomde de actieve tennissers binnen. De Kookgroep heeft er het volste vertrouwen in dat het gastendiner op 6 februari a.s. weer een succes zal zijn.

 

Tags

Koken