Samen naar de Film BijBomans HELAAS PAS IN SEPTEMBER

In verband met overheidsmaatregelen ten gevolge van het Coronavirus zijn alle activiteiten in BijBomans opgeschort  Zie Nieuwsberichten actuele informatie.
Een groep wijkbewoners wil graag samen kwaliteitsfilms zien.

Iedereen uit de wijk Molenhoek kan zich hierbij aansluiten.

 
Contactpersoon: Irene Schreinemachers
De werkgroep bestaat verder uit Maria van der Sommen en Pieter Spijkers.
 

De films in BijBomans worden 1x per 4 weken vertoond.
Als je een emailadres doorgeeft krijgt je voorafgaand aan de film nog een uitnodiging.  
Dit zijn de data voor het seizoen 2020.

Locatie: BijBomans, Mozartlaan 11A, Rosmalen
Inloop met koffie vanaf: 19:30 uur
Aanvang film: 20:00 uur
Nazit vanaf: 21:30 uur
Toegang gratis

We hebben ook afgesproken elkaar uit te nodigen voor bezoek bij andere filmhuizen. Hieronder vind je de mogelijkheden bij de Kattenbosch Boerderij Skoop, Perron 3, de Hevo, de Filmliga in Oss en de Verkadefabriek.

Filmclub KB-Skoop.
Zij draaien elke vrijdagavond film in buurthuis De boerderij, aan de Pastoor Hordijkstraat in Rosmalen. Het is een buurtinitiatief van de Kattenbosch, maar iedereen kan er zo binnenlopen.Je kunt ook gratis lid worden via een mail naar stokkom@dds.nl  Je krijgt dan wekelijks een informatie mail. De entreekosten per film zijn variabel.                  

In Perron 3 is er iedere donderdag een film en iedere eerste zondag van de maand om 11 uur een filmbrunch. De actuele filmagenda.  De entree is 7,50. Verdere practische informatie vind je hier

De Hevo vertoont maandelijks een film in Perron 3. Kaarten zijn à 6.50 (leden) en 7,50 (niet-leden) verkrijgbaar bij de infobalie in de hal van Perron 3.  De fillms zijn opgenomen in de algemene agenda. Ze staan ook in de agenda van Perron 3.

 
Filmliga Oss heeft als doel doel het vertonen van bijzondere films, die in het algemeen niet in reguliere bioscopen worden vertoond. Ze vertonen elke maand (tien x per jaar) een film op dinsdag 16:00 en 20:00 uur, woensdag 19:00 en 21:30 uur en op donderdag 16:00, 19:00 en 21:30 uur in de Rabozaal van de Lievekamp in Oss. Reserveren via de website van de filmliga is aan te raden.
Er zijn twee mogelijkheden om je aan te melden:

1. Een abonnement voor 49,50 per jaar, dit is inclusief lidmaatschap en de entree.
2. Een lidmaatschap voor 24.50 per jaar, dan is de entree per film 5,00. Leden ontvangen een maandelijkse nieuwsbrief met achtergrondinformatie.

Verkade Fabriek in 's-Hertogenbosch heeft een uitgebreide filmagenda, je kunt je ook abonneren op een maandelijkse algemene nieuwsbrief.

Tags

Film mvs ps