Samen naar de Film in BijBomans

De films in BijBomans worden per 4 weken vertoond: de eerste maandag van de maand.

Contactpersoon: Irene Schreinemachers
De werkgroep bestaat verder uit Pieter Spijkers en Maria van der Sommen.
Als je een emailadres doorgeeft krijgt je

voorafgaand aan de film een uitnodiging per mailbericht. 

Locatie: BijBomans, Mozartlaan 11A, Rosmalen
Inloop met koffie: 19:30 uur in de filmzaal
Aanvang film:   20:00 uur
Nazit vanaf: 21:30 uur in de filmzaal
Toegang gratis

We hebben ook afgesproken elkaar uit te nodigen voor bezoek bij andere filmhuizen. Hieronder vind je de mogelijkheden bij de Kattenbosch Boerderij Skoop, Perron 3, de Hevo, de Filmliga in Oss en de Verkadefabriek.

Filmclub KB-Skoop.
Zij draaien elke vrijdagavond film in buurthuis De boerderij, aan de Pastoor Hordijkstraat in Rosmalen. Het is een buurtinitiatief van de Kattenbosch, maar iedereen kan er zo binnenlopen.Je kunt ook gratis lid worden via een mail naar stokkom@dds.nl  Je krijgt dan wekelijks een informatie mail. De entreekosten per film zijn variabel.                  

In Perron 3 is er iedere donderdag een film en iedere eerste zondag van de maand om 11 uur een filmbrunch. De actuele filmagenda.  De entree is 7,50. Verdere practische informatie vind je hier

De Hevo vertoont maandelijks een film in Perron 3. Kaarten zijn à 6.50 (leden) en 7,50 (niet-leden) verkrijgbaar bij de infobalie in de hal van Perron 3.  De fillms zijn opgenomen in de algemene agenda. Ze staan ook in de agenda van Perron 3.

 
Filmliga Oss heeft als doel doel het vertonen van bijzondere films, die in het algemeen niet in reguliere bioscopen worden vertoond. Ze vertonen elke maand (tien x per jaar) een film op dinsdag 16:00 en 20:00 uur, woensdag 19:00 en 21:30 uur en op donderdag 16:00, 19:00 en 21:30 uur in de Rabozaal van de Lievekamp in Oss. Reserveren via de website van de filmliga is aan te raden.
Er zijn twee mogelijkheden om je aan te melden:

1. Een abonnement voor 49,50 per jaar, dit is inclusief lidmaatschap en de entree.
2. Een lidmaatschap voor 24.50 per jaar, dan is de entree per film 5,00. Leden ontvangen een maandelijkse nieuwsbrief met achtergrondinformatie.

Verkade Fabriek in 's-Hertogenbosch heeft een uitgebreide filmagenda, je kunt je ook abonneren op een maandelijkse algemene nieuwsbrief.

Tags

Film mvs ps