Wandelen door de buurt

Beste trouwe wandelaars van de woensdagavond.
Maandag 14 december hebben we de trieste boodschap gekregen dat de teugels nog iets strakker worden aangetrokken…. Dat houdt in dat wij het wandelen op de woensdagavond van 19.00 tot 20.00 in ieder geval stopzetten tot 18 januari. Dan bekijken wij wat er weer mag in Nederland en dat vermelden wij dan op de site.

We maken van de gelegenheid gebruik om iedereen ondanks de chaos om ons heen, rustige en gezellige feestdagen te wensen. Het einde van de tunnel schijnt in zicht te zijn…… en dan hopen we weer opgewekt op woensdagavond ons rondje te kunnen wandelen.

Iedereen fijne feestdagen gewenst,

Namens de wandelgroep

Annemiek Ceelaert,
annemiekceelaert@hetnet.nl

 

Iedere woensdagavond wandelt een groepje wijkbewoners door de buurt. Iedereen is welkom, regelmatig of  zomaar keer wanneer het je uitkomt.
Contactpersoon Annemiek Ceelaert 073-5220792  of 06 22660382 annemiekceelaert@hetnet.nl

Van 19.00 tot 20.00 uur. We starten Bij winkelcentrum Molenhoek buiten onder de luifel van de Aldi aan de kant van de visboer.

Aanmelden is niet nodig. De deelname is gratis.
Een geel hesje wordt geadviseerd.     

Kent u overigens onderstaande routes door ons gebied?  Routes in de buurt van 3, 5 of 7 km. Ze zijn hier te downloaden met plattegrond, of gratis te leen bij de startpunten.

Foto’s

Tags

Wandelen