Wilt u ook eens samen met anderen eten?

                      Dat kan BijBomans  

Actuele situatie: De gastendiners gaan voorlopig nog niet van start. Aanmelden voor het volgende Gastendiner kan zodra wij onze activiteiten weer mogen opstarten. Raadpleeg de nieuwsberichten wanneer alles weer van start gaat! 
Meer info als het gastendiner weer van start kan:

Wanneer: iedere 1e dinsdag van de maand

Waar: Tennisvereniging Sportlaan 26
Tijd: 17.15 - 20.00
Aanmelden: tot 1 week van te voren via etenbijbomans@wijkmolenhoek.nl graag mét telefoonnummer voor betere bereikbaarheid.

Kosten: € 7,50 per persoon, graag contant en gepast betalen
Voor wie: Bewoners van Molenhoek
Vervoer: Als vervoer een probleem is kan dit in beperkte mate door de kookgroep opgelost worden.
Meer aanmeldingen dan 24 (is maximaal aantal), dan krijgt 25 e.v. de volgende maand voorrang. Hoe gaat dat in zijn werk.Voor diegene die niet beschikken over internet en niemand kunnen vinden die hen daarbij kan helpen, kunnen zich opgeven bij André Timmermans 06 17946995, of loop eens binnen op maandag van 10.00 – 12.00 of donderdag van 14.00 – 16.30 in BijBomans aan de Mozartlaan 11A. De koffie staat dan klaar.

Wat is het idee achter de gastendiners?
Misschien eet je vaak alleen of kom je er niet altijd toe om voor jezelf te koken of zijn er omstandigheden waardoor je niet aan koken toekomt. Dan willen wij, als kookgroep  'Eten BijBomans' je graag uitnodigen om samen met ons en buurtgenoten te eten en daarvan te genieten. Het gaat hierbij ook om de ontmoeting.
Wij richten ons op alle wijkbewoners, jong en oud, maar niet direct op kinderen.
Het is de bedoeling om een gezonde maaltijd te koken op iedere eerste dinsdag van de maand. De kok en hulpkoks bereiden de maaltijd voor en eten deze samen met de gasten. Je wordt door een gastvrouw rond 17.15 uur ontvangen, voorgesteld aan de koks en je  mede gasten. Daarna gaan we omstreeks 17.30 uur aan tafel.

Geschiedenis van gastendiners:
Na de verhuizing van 'BijBomans' naar de Troubadour was er helaas geen plaats meer voor de keuken. Daarom was de 'Kookgroep Eten BijBomans' in de herfst 2017 tijdelijk gestopt met haar activiteiten. Op 12 december 2017 is er weer een avond georganiseerd: Tis lekker BijBomansVanaf januari 2018 mag de Kookgroep de keuken en de ledenruimte van het

Tennispaviljoen gebruiken. De Gastendiners vanaf januari 2018 zijn een succes.‘Eten BijBomans’ kan in het Tennispaviljoen blijven tot er een definitieve huisvesting voor BijBomans is.