Wilt u ook eens samen met anderen eten?

Dat kan weer ‘Bij Bomans’

Actuele situatie
Na de verhuizing van 'Bij Biomans' naar de Troubadour was er helaas geen plaats meer voor de keuken. Daarom is de 'Kookgroep Eten Bij Bomans' tijdelijk gestopt met haar activiteiten. Op 12 december is er weer een avond georganiseerd: Tis lekker Bij Bomans.
Na overleg met het bestuur van de Tennisclub Rosmalen mag de Kookgroep ‘Eten Bij Bomans’ voor een proefperiode van 3 maanden de keuken en de ledenruimte van het Tennispaviljoen gebruiken. De eerste 2 Gastendiners waren een succes.

Eind maart is er een evaluatie gepland met het bestuur van de Stichting Tennisfaciliteiten TV Rosmalen om te zien of ‘Eten Bij Bomans’ in het Tennispaviljoen kan worden gecontinueerd. Echter gezien de wederzijde ervaringen tot nu toe (kookgroep, beheerder en aanwezige tennissers) en het soepele en voorspoedig verloop, wil de Koogroep proberen de evaluatie een maand naar voren te halen. Bij positief resultaat kan dan het gastendiner van 3 april tijdig worden aangekondigd en de gastendiners voor het eerste half jaar worden ingepland. Uiteraard zullen die gastendiners dan worden afgestemd op de wedstrijddagen van de Tennisvereniging. Dit betekend dat het niet altijd de eerst dinsdag van de maand kan worden maar op een andere dag of een week eerder of later.

De Kookgroep heeft goede hoop dat ‘Eten Bij Bomans’ in het Tennispaviljoen kan worden gecontinueerd totdat er een definitieve huisvesting is gerealiseerd. Hiervoor is al een projectgroep DVS/BB ingesteld (De Vrolijke Schutters/Bij Bomans).

Wat is het idee?
Misschien eet u vaak alleen of komt u er niet altijd toe om voor uzelf te koken of zijn er omstandigheden waardoor u niet aan koken toekomt. Dan willen wij, als kookgroep  'Eten Bij Bomans', u graag uitnodigen om samen met ons en buurtgenoten te eten en daarvan te genieten. Het gaat hierbij ook om de ontmoeting. Wij richten ons op alle wijkbewoners, jong en oud, maar niet direct op kinderen.

Het is de bedoeling voor maximaal 20 personen een gezonde maaltijd te koken op iedere eerste dinsdag van de maand. De kok en hulpkoks bereiden de maaltijd voor en eten deze samen met de gasten. Meer aanmeldingen dan 21, dan krijgt 22 e.v. de volgende maand voorrang.
U wordt door een gastvrouw rond 17.15 uur ontvangen, voorgesteld aan de koks en uw mede gasten. Daarna gaan we omstreeks 17.30 uur aan tafel.

Opgeven kan dan via etenbijbomans@wijkmolenhoek.nl  tot uiterlijk één week voor de kookdatum. Heeft u geen e-mailadres?, vraag iemand om u aan te melden, of loop eens binnen op maandag van 10.00 – 12.00 of donderdag van 14.00 – 16.30 in 'Bij Bomans' aan de Mozartlaan 13.
De koffie staat dan klaar.

Nadere informatie
Wanneer: 6 maart
Waar: Tennisvereniging Sportlaan 26
Tijd: 17.15 - 20.00
Aanmelden: tot 1 maart via etenbijbomans@wijkmolenhoek.nl
Kosten: € 7,50 per persoon, graag contant en gepast betalen
Voor wie: Bewoners van Molenhoek
De wijk Molenhoek wordt begrensd door het Maximakanaal, spoorlijn Nijmegen - ’s-Hertogenbosch, Rodenborchweg en A59.   

                                                                                                                                                                                                                        

Tags

Koken