Wilt u ook eens samen met anderen eten?

Dat kan ‘Bij Bomans’

Actuele situatie   Het eerst volgend gastendiner is  4 december

Daarvoor kunt u zich nu al aanmelden via het bekende mailadres: etenbijbomans@wijkmolenhoek.nl Graag daarbij ook uw telefoonnummer opgeven, zodat wij u (indien nodig) ook op een andere manier kunnen bereiken dan uitsluitend per mail. De inschrijfperiode sluit op 29 november.
Voor diegene die niet beschikken over internet en niemand kunnen vinden die hen daarbij kan helpen, kunnen zich opgeven bij André Timmermans 06-17946995, of loop eens binnen op maandag van 10.00 – 12.00 of donderdag van 14.00 – 16.30 in 'Bij Bomans' aan de Mozartlaan 13. De koffie staat dan klaar.

Wat is het idee?
Misschien eet u vaak alleen of komt u er niet altijd toe om voor uzelf te koken of zijn er omstandigheden waardoor u niet aan koken toekomt. Dan willen wij, als kookgroep  'Eten Bij Bomans', u graag uitnodigen om samen met ons en buurtgenoten te eten en daarvan te genieten. Het gaat hierbij ook om de ontmoeting. Wij richten ons op alle wijkbewoners, jong en oud, maar niet direct op kinderen.

Het is de bedoeling voor maximaal 24 personen een gezonde maaltijd te koken op iedere eerste dinsdag van de maand. De kok en hulpkoks bereiden de maaltijd voor en eten deze samen met de gasten.
Meer aanmeldingen dan 24, dan krijgt 25 e.v. de volgende maand voorrang. Hoe gaat dat in zijn werk.
U wordt door een gastvrouw rond 17.15 uur ontvangen, voorgesteld aan de koks en uw mede gasten. Daarna gaan we omstreeks 17.30 uur aan tafel.

Nadere informatie
Wanneer: iedere 1e dinsdag van de maand
Waar: Tennisvereniging Sportlaan 26
Tijd: 17.15 - 20.00
Aanmelden: tot 1 week van te voren via etenbijbomans@wijkmolenhoek.nl
Kosten: € 7,50 per persoon, graag contant en gepast betalen
Voor wie: Bewoners van Molenhoek
De wijk Molenhoek wordt begrensd door het Maximakanaal, spoorlijn Nijmegen - ’s-Hertogenbosch, Rodenborchweg en A59.   

Na de verhuizing van 'Bij Bomans' naar de Troubadour was er helaas geen plaats meer voor de keuken. Daarom was de 'Kookgroep Eten Bij Bomans' in de herfst 2017 tijdelijk gestopt met haar activiteiten. Op 12 december 2017 was er weer een avond georganiseerd: Tis lekker Bij Bomans.

Vanaf januari 2018 mocht de Kookgroep ‘Eten Bij Bomans’ tijdelijk de keuken en de ledenruimte van het Tennispaviljoen gebruiken. De Gastendiners  vanaf januari 2018 zijn een succes. Er is zelfs een derde kok nodig.
Na een evaluatie  met het bestuur van de Stichting Tennisfaciliteiten TV Rosmalen kan ‘Eten Bij Bomans’ in het Tennispaviljoen blijven tot er een definitieve huisvesting voor Bij Bomans is.

                                                                                                                                                                                                                        

Tags

Koken