De wijkmanager stelt zich voor

Mijn naam is Rutger Janssens. Ik werk sinds 2001 bij de gemeente ’s-Hertogenbosch. In deze periode heb ik verschillende functies gehad die allen raakvlakken hebben met het buurt- en wijkgericht werken. De afgelopen jaren ben ik in een ondersteunende rol actief geweest in de wijken Rosmalen, Nuland, Vinkel, Empel en Noord. Daarnaast voerde ik de wijkmanagerstaken uit in De Groote Wielen.

Sinds 1 januari ben ik wijkmanager in Rosmalen Noord, Rosmalen Zuid, Nuland en Vinkel.

U gaat mij de komende tijd tegenkomen in Molenhoek. Ik ben aanwezig bij de openbare bijeenkomsten van de wijkraad. Ik ben ook altijd bereid om het gesprek aan te gaan met iedere bewoner. Heeft u een onderwerp waarover u met mij van gedachten wilt wisselen? Neem dan contact op zodat we een afspraak kunnen maken. Mijn gegevens vindt u hieronder. Ik ben ook te volgen op de sociale media. Zowel op Facebook als op Twitter. Op Facebook kunt u mij volgen op Wijkmanager Rosmalen. Op Twitter via @RutgerJanssens.

r.janssens@s-hertogenbosch.nl
073-615 5367 
Postbus 12345 | 5200 GZ 's-Hertogenbosch