De wijkmanager stelt zich voor

Wijkmanager Rosmalen - Nuland - Vinkel
r.janssens@s-hertogenbosch.nl
Postbus 12345 | 5200 GZ 's-Hertogenbosch
Twitter via @RutgerJanssen
 

Mijn naam is Rutger Janssens. Ik werk sinds 2001 bij de gemeente ’s-Hertogenbosch. In deze periode heb ik verschillende functies gehad die allen raakvlakken hebben met het buurt- en wijkgericht werken. De afgelopen jaren ben ik in een ondersteunende rol actief geweest in de wijken Rosmalen, Nuland, Vinkel, Empel en Noord. Daarnaast voerde ik de wijkmanagerstaken uit in De Groote Wielen.

Sinds 1 januari 2018 ben ik wijkmanager in Rosmalen Noord, Rosmalen Zuid, Nuland en Vinkel.

Je gaat mij tegenkomen in Molenhoek. Ik ben aanwezig bij de openbare bijeenkomsten van de wijkraad. Ik ben ook altijd bereid om het gesprek aan te gaan met iedere bewoner. Heb je een onderwerp waarover je met mij van gedachten wilt wisselen? Neem dan contact op zodat we een afspraak kunnen maken.