Informatie van de overheid vinden

Op de hoogte blijven van de informatie van de gemeente klik hier

De gemeente 's-Hertogenbosch maakt haar plannen ook ekend via :
Omgevingsalert app

De app toont actuele informatie over plannen in uw buurt. Het gaat bijvoorbeeld om bestemmingsplannen, vergunningen, verkeersbesluiten, verordeningen en beleidsregels. U kunt dit eenvoudig zien op een duidelijk kaartje, een overzichtelijke lijst of met handige push-berichten. Download de app voor  Apple iOS  voor Android Playstore voor Windows Store of voor je Browser

Landelijke website
Op de landelijke website Overheid.nl staan alle bekendmakingen van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. U kunt eenvoudig sorteren op postcode of onderwerp.
E-mailservice

U kunt berichten over uw buurt ook via e-mail ontvangen. Aanmelden kan via overuwbuurt.overheid.nl. U krijgt dan automatisch berichten over ruimtelijke plannen, verordeningen en vergunningen in uw buurt.
Hebt u geen computer?

Hulp bij het digitaal opzoeken van de informatie kunt u krijgen in de Burgerplaza op het Stadskantoor. U kunt ook terecht bij een wijkplein of bibliotheek.
Archief

De bekendmakingen stonden tot en met 3 april 2016 iedere week in het huis-aan-huisblad De Bossche Omroep. U vindt deze bekendmakingen op de website van de Bossche Omroep.
Bezwaar maken?

Wilt u naar aanleiding van een bekendmaking bezwaar maken? Lees op deze pagina hoe u dat kunt doen.

Tags

Gemeente mvs