Informatie van de overheid vinden

Op de hoogte blijven van de informatie van de gemeente klik hier

De gemeente 's-Hertogenbosch maakt haar plannen ook bekend via :
Omgevingsalert app

De app toont actuele informatie over plannen in uw buurt. Het gaat bijvoorbeeld om bestemmingsplannen, vergunningen, verkeersbesluiten, verordeningen en beleidsregels. Je kunt dit eenvoudig zien op een duidelijk kaartje, een overzichtelijke lijst of met handige push-berichten. Download de app voor  Apple iOS  voor Android Playstore voor Windows Store of kijk via je Browser

Landelijke website
Op de landelijke website Overheid.nl staan alle bekendmakingen van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Je kunt eenvoudig sorteren op postcode of onderwerp.
E-mailservice

U kunt berichten over je buurt ook via e-mail ontvangen. Aanmelden kan via overuwbuurt.overheid.nl  Je krijgt dan automatisch berichten over ruimtelijke plannen, verordeningen en vergunningen in je buurt.
Heb je geen computer?

Hulp bij het digitaal opzoeken van de informatie kun je krijgen in de Burgerplaza op het Stadskantoor. Je kunt ook terecht bij een wijkplein of bibliotheek.
Archief

De bekendmakingen stonden tot en met 3 april 2016 iedere week in het huis-aan-huisblad De Bossche Omroep. Je vindt deze bekendmakingen op de website van de Bossche Omroep.
Bezwaar maken?

Wil je naar aanleiding van een bekendmaking bezwaar maken? Lees op deze pagina hoe je dat kunt doen.

Tags

Gemeente mvs