Gastendiner Bij Bomans

Zaterdag 10 november 2018

Op 6 november hebben weer vijf nieuwe gasten uit onze wijk de weg weten te vinden naar het Gastendiner van de Kookgroep Eten Bij Bomans. Volgens eigen zeggen hebben zij van het gezellig samen eten en van de sfeervolle aangeklede tafels heerlijk genoten. De gasten kregen een drie gangenmenu uit de Franse keuken voorgezet, waarbij de termen lekker en smaakvol regelmatig te horen vielen.

Als speciale gast was de nieuwe voorzitter van de Wijkraad, Jan Timmers, uitgenodigd om een goede indruk te krijgen van wat er allemaal komt kijken bij de bereiding van een maaltijd, de ontvangst van de gasten, het diner zelf en het weer in de oorspronkelijke staat brengen van het Tennispaviljoen. Hij heeft zelfs een handje geholpen bij het bereiden van een gerecht en gezellig kennisgemaakt met onze gasten. Na afloop gaf hij aan dat hij trots was te wonen in een wijk waar een dergelijk initiatief plaats vindt, naast de vele andere initiatieven binnen het kader van Bij Bomans. Hij wil zich graag inzetten voor een gezamenlijke huisvesting voor alle activiteiten die binnen de wijk Molenhoek plaats vinden.

Aanmelden voor het gastendiner van 4 december kan weer via etenbijbomans@wijkmolenhoek.nl  Graag daarbij ook uw telefoonnummer vermelden. De inschrijfperiode sluit op 29 november.

Diegene die niet beschikken over internet en/of e-mail of daarbij geen hulp van familie of vrienden kunnen krijgen kunnen zich aanmelden bij André Timmermans 06-17946995. Ook zij krijgen na aanmelding nog een telefonische bevestiging dat zij zijn geplaatst of op de wachtlijst moesten worden gezet. Ook voor nadere informatie over de Kookgroep kunt u bij hem terecht.

Lees meer over Eten Bij Bomans, gastendiners o.a. over de nieuwe plaatsingsprocedure.