Oproepen voor de wijk

Halloween 31 oktober 2023

wijkraad Molenhoek

Halloween wordt op dinsdag 31 oktober gevierd, meld het hier of aan info@wijkmolenhoek.nl als je in Molenhoek iets organiseert. Er kunnen dan meer mensen meedoen:
Wij willen ons ook graag aanmelden voor Halloween
Ykje van Rijn Jacq Perkstraat 27
Wij willen graag meedoen!  Francis Thole Kennedylaan 11
Hoe gaat het in zijn werk?
Adressen waar men mee wil doen met Halloween (en kinderen dus welkom zijn voor een Trick or Treat) maken dit kenbaar door versiering bij hun voordeur met verlichting zoals kaarsjes,lampionnen of lichtgevende pompoenen of zoiets. 

Kinderen gaan 's avonds (meestal zo tussen 7 en 9 uur) de deuren langs, vaak verkleed en meestal in groepjes en krijgen dan een 'treat' (versnapering - iets lekkers). 
Ze bellen aan en roepen dan in koor: Trick or treat! De versiering hoeft niet heel uitbundig te zijn maar het is wel leuk dat het een beetje 'eng' tintje heeft; het moet wel een beetje spannend voor ze zijn! Hierin kun je het zo gek maken als je zelf wil.
Soms lopen ouders mee met de kinderen maar die blijven dan wel een beetje op de achtergrond. Het is gewoon een heel grappig kinderfeest. 
Voor de jongere jeugd zijn er niet heel veel feesten dus ik draag er graag een steentje aan bij om ook deze groep kinderen een leuke avond te bezorgen.
Je kunt ook overwegen om de traktatie zelf te versieren, bijvoorbeeld met witte papieren zakdoekjes over een lolly vastbinden en een spoken-gezichtje ervan maken. Genoeg Halloween ideetjes te vinden op Pinterest of Internet! Maar gewoon mini reepjes of zoiets zijn ook al prima!
Hele fijne Halloween avond allemaal!

Lees meer

Francis Thole
Bestaat er een meldpunt voor adressen waar men meedoet aan Halloween 31 oktober aanstaande?Wij willen graag meedoen! Kennedylaan 11!