Het Gastendiner van 4 februari 2020

De aanmeldingen voor het Gastendiner waren overweldigend met 36 inschrijvingen. Na het vaststellen van de gastenlijst met 24 deelnemers bleken er een vijftal mutaties op te treden door ziekte en het triest overlijden van gastvrouw Marian van der Waard. Er bleken door ziekte ook nog de twee chef-koks uit te vallen.

Een trubbelig begin, maar het vlot aangepaste kookteam kon aan de hand van een geschreven menu van de zieke chef-kok toch goed uit de voeten om, zoals gebruikelijk, een voortreffelijk drie gangendiner aan de gasten voor te zetten. Ook al moesten de hobby koks meerdere malen het geschreven menu lezen en herlezen. Het handschrift leek namelijk op dat van een dokter of specialist.

Dat het weer een zeer geslaagd diner was bleek meer dan overduidelijk bij het vertrek van onze gasten. Zij zouden zich weer graag direct voor een volgend Gastendiner willen inschrijven maar dat zou kunnen leiden tot het ontstaan van ongelijke kansen voor andere wijkbewoners die graag willen komen. Dus wordt de afgesproken plaatsingsprocedure voor ieder Gastendiner opnieuw gehanteerd.


Geplaatst op: Donderdag 06 februari 2020

Tags

Koken

Tags

Nieuws