Samen Eten BijBomans

Het gastendiner van 6 november 2018 is volgeboekt. De volgende datum is 4 december. Tijdens de druk bezochte Open Dag van BijBomans op 29 september heeft de Kookgroep zich met een aangeklede en gedekte tafel gepresenteerd aan de wijkbewoners. Daarbij zijn vers gemaakte toastjes geserveerd die goed in de smaak vielen. Erg veel belangstelling was er voor het initiatief van de Kookgroep en meerdere trouwe gasten maakte behoorlijk vleiende reclame voor de gastendiners.

Op 1 oktober verscheen de Nieuwsbrief van de wijkraad met daarin de aankondiging dat men zich al voor het gastendiner van 6 november kon aanmelden. Vier dagen te vroeg dus en dat hebben we geweten. Terwijl het gastendiner van 2 oktober nog moest plaatsvinden was de gastenlijst van 6 november al nagenoeg volgeboekt. Op 3 oktober moest Maria reeds zes personen op de wachtlijst plaatsen. Alle aanmeldingen die nu nog binnenkomen voor het gastendiner van 6 november via etenbijbomans@wijkmolenhoek.nl, worden eveneens op de wachtlijst geplaatst.
Personen die op de wachtlijst staan kunnen met voorrang worden geplaats voor het volgende gastendiner op 4 december.

Een terugblik op het gastendiner van 2 oktober: 
Het drie gangendiner was georiënteerd op de Indonesische keuken. We begonnen met een heerlijk gevulde kippensoep. Daarna een smakelijk opgemaakt bord met rijstblokjes en meerdere verse en beetgare groenten, overgoten met een smeuïge kipsaté. Als afsluiter spekkoek met een toefje slagroom. Het Kookteam en met name de kok werden uitvoerig gecomplimenteerd en bedankt.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij André Timmermans 06-17946995.

Lees meer over Samen Eten BijBomans.

Tot een volgend gastendiner,
Kookgroep Eten BijBomans.

                                                           


Geplaatst op: Vrijdag 05 oktober 2018

Tags

Koken ps

Tags

Nieuws