Geslaagde Open Dag BijBomans

 Het was een drukte van jewelste zaterdag 29 september tijdens de Open Dag.       Foto’s.    Bij Bomans is het ontmoetings- en informatiecentrum van en in onze wijk.  Het evenement werd georganiseerd door het bestuur van de wijkraad, bij wie wijkbewoners deze dag hun zorgen, vragen, opmerkingen en complimenten mochten neerleggen.

Heel veel wijkbewoners toonden veel belangstelling voor de activiteiten die er zoal BijBomans zijn en vulden een formulier in voor een activiteit, waaraan zij graag willen deelnemen.

Ook de Seniorenraad ’s-Hertogenbosch, kon rekenen op een goede aanloop. Veel wijkbewoners blijken geïnteresseerd in het onderzoeken van mogelijkheden om het mogelijk te maken dat zij zo lang mogelijk thuis kunnen wonen.
Samen met deze Seniorenraad gaat een werkgroep van de wijkraad nu aan de slag met de bevindingen van dit onderzoekje op wijkniveau. 

Ook de stand van de gemeente en waterschap de AA kreeg veel bezoekers, die maar al te graag de vergroening en een goede waterhuishouding in onze wijk willen aanpakken. Naast de medewerkers van de gemeente en het waterschap stonden ook leden van de werkgroep Groen en niemand minder dan Mike van der Geld,  wethouder Duurzaamheid, Leefomgeving en Cultuur, wijkbewoners te woord. 

Ook wethouder Roy Geers, verantwoordelijk voor Wonen,Ruimtelijke ontwikkeling en Participatie was aanwezig. 
Lees hier zijn enthousiaste reactie op de Open Dag. Met hem wisselden leden van de wijkraad van gedachten over de toekomstige financiering en een goed toegankelijke huisvesting van BijBomans.

De zeer geslaagde dag werd afgesloten met een optreden van het zangkoor, een van de vele door-en-voor-wijkbewoners geïnitieerde activiteiten van BijBomans. 


Geplaatst op: Dinsdag 02 oktober 2018

Tags

Open dag

Tags

Nieuws