Eten Bij Bomans: Aanmelden Nieuwjaarsbuffet 7 januari 2020

Je kunt je aanmelden voor het nieuwjaarsbuffet via  etenbijbomans@wijkmolenhoek.nl  met vermelding van telefoonnummer en bij een eerste keer aanmelden ook het adres. De inschrijfperiode sluit op 27 december

                             

Je adres hebben we nodig omdat blijkt dat er ook van buiten de wijk steeds grotere belangstelling is en het Nieuwjaarsbuffet en de Gastendiners bedoeld zijn voor wijkbewoners van Molenhoek. Jammer voor belangstellenden van buiten de wijk, maar het blijkt nodig om de wachtlijst te kunnen blijven beheersen. Deze keer ontvangen we 32 gasten op 7 januari om 17.15 tot 20.00 u.

Diegene die echt niet beschikken over internet en/of e-mail of daarbij geen enkele hulp van familie of vrienden kunnen krijgen, kunnen zich aanmelden bij André Timmermans 06-17946995. Ook voor nadere informatie over de Kookgroep kun je bij hem terecht.

Verder was de maaltijd van 3 december weer voortreffelijk, gezien de reacties van de gasten. Aangenaam verrast waren de gasten met een verloting van acht gesponsorde Kerststerren. Voor sommigen was dat best spannend omdat de lootjes bij binnenkomst werden uitgereikt en pas aan het eind van het diner de winnaars bekend werden gemaakt.

         Lees meer over Samen eten BijBomans        


Geplaatst op: Maandag 02 december 2019

Tags

Koken

Tags

Nieuws