Eten Bij Bomans: Aanmelden Gastendiner 2 juli en aankondiging Zomerbrunch 30 juli

Vrijdag 07 juni 2019

Aanmelden voor het Gastendiner van 2 juli 2019 kunt u doen tot 19 juni. Het kan weer via etenbijbomans@wijkmolenhoek.nl  met vermelding van uw telefoonnummer en adres.

Uw adres hebben we nodig omdat blijkt dat er ook van buiten de wijk steeds grotere belangstelling is en de Gastendiners uitsluitend bedoeld zijn voor wijkbewoners van de wijk Molenhoek. Jammer voor belangstellenden van buiten de wijk, maar het blijkt nodig om de wachtlijst te kunnen blijven beheersen.

Voor het laatste Gastendiner waren er opmerkelijk veel telefonische aanmeldingen (en lijken steeds verder te groeien). Dit maakt het opstellen van gastenlijsten erg moeilijk en kwetsbaar. Dus vragen wij nogmaals om, zoveel als mogelijk, u via de mail aan te melden!
Daarnaast bleken een aantal ingeschreven gasten niet te zijn komen opdagen en dit brengt het financiële plaatje voor de Kookgroep in gevaar. In principe wordt er kostenneutraal gewerkt (inkomsten is budget voor inkoop). Dit betekent dat de inkoop precies afgestemd wordt op het aantal ingeschreven gasten. Daarom zal bij niet tijdige afmelding (uiterlijk twee dagen voorafgaand aan het diner) toch € 7,50 in rekening worden gebracht. Uitzonderingen hierop zijn calamiteiten en onverwachte gebeurtenissen. Ook dan is afmelden gewenst omdat dan nog wijkbewoners van de wachtlijst kunnen worden benaderd.

Diegene die echt niet beschikken over internet en/of e-mail of daarbij geen enkele hulp van familie of vrienden kunnen krijgen, kunnen zich aanmelden bij André Timmermans 06-17946995. Ook voor nadere informatie over de Kookgroep kunt u bij hem terecht.

Verder was de maaltijd van 4 juni, gezien de reacties van de gasten, weer voortreffelijk. Begonnen werd met een goed gevulde soto soep, daarna een rijkelijk aangekleed rijstgerecht met als afsluiter een koninklijk toetje met spies van zomerkoninkjes en bessen en uiteraard het kopje koffie niet te vergeten..

Vooraankondiging
Anders dan anders!

U bent gewend dat wij u ’s avonds ontvangen voor een heerlijk diner.
U bent gewend dat u ’s avonds anderen ontmoet en samen met hen eet.
Maar, …………. het wordt zomer!!
Time for a change!

Op 30 juli a.s. organiseert de Kookgroep een Zomerbrunch met heerlijke gerechtjes, afgewisseld met activiteiten waaraan iedereen kan meedoen. Op de gebruikelijke wijze kan iedereen voor deelname zich aanmelden van 3 tot en met 21 juli. Noteer nu vast in uw agenda: de Zomerbrunch: 30 juli, van 14.00 – 17.00u
Lees meer over de Kookgroep Eten Bij Bomans.

 

Tags

Koken

Tags

Nieuws