Eten BijBomans: Zomerbrunch 30 juli

Aanmelden voor de zomerbrunch kan weer van 3 tot en met 19 juli via etenbijbomans@wijkmolenhoek.nl  met vermelding van uw telefoonnummer en adres. Lees meer over de zomerbrunch.

Uw adres hebben we nodig omdat blijkt dat er ook van buiten de wijk steeds grotere belangstelling is en de Gastendiners uitsluitend bedoeld zijn voor wijkbewoners van de wijk Molenhoek. Jammer voor belangstellenden van buiten de wijk, maar het blijkt nodig om de wachtlijst te kunnen blijven beheersen.

Voor het laatste Gastendiner waren er opmerkelijk veel telefonische aanmeldingen (en lijken steeds verder te groeien). Dit maakt het opstellen van gastenlijsten erg moeilijk en kwetsbaar. Dus vragen wij nogmaals om, zoveel als mogelijk, u via de mail aan te melden!
Daarnaast bleken een aantal ingeschreven gasten niet te zijn komen opdagen en dit brengt het financiële plaatje voor de Kookgroep in gevaar. In principe wordt er kostenneutraal gewerkt (inkomsten is budget voor inkoop). Dit betekent dat de inkoop precies afgestemd wordt op het aantal ingeschreven gasten. Daarom zal bij niet tijdige afmelding (uiterlijk twee dagen voorafgaand aan het diner) toch € 7,50 in rekening worden gebracht. Uitzonderingen hierop zijn calamiteiten en onverwachte gebeurtenissen. Ook dan is afmelden gewenst omdat dan nog wijkbewoners van de wachtlijst kunnen worden benaderd.

Diegene die echt niet beschikken over internet en/of e-mail of daarbij geen enkele hulp van familie of vrienden kunnen krijgen, kunnen zich aanmelden bij André Timmermans 06-17946995. Ook voor nadere informatie over de Kookgroep kunt u bij hem terecht.

Verder was de maaltijd van 4 juni, gezien de reacties van de gasten, weer voortreffelijk. Begonnen werd met een goed gevulde soto soep, daarna een rijkelijk aangekleed rijstgerecht met als afsluiter een koninklijk toetje met spies van zomerkoninkjes en bessen en uiteraard het kopje koffie niet te vergeten..

 

Lees meer over de Kookgroep Eten BijBomans.

 


Geplaatst op: Vrijdag 07 juni 2019

Tags

Koken

Tags

Nieuws