Corona-update van 23 maart 2021

Helaas kan er nog weinig versoepeld worden. De coronacijfers laten dat niet toe. Het enige lichtpuntje is dat de avondklok een uurtje later begint namelijk om 22.00 uur in plaats van 21.00 uur. Je kunt dan 's avonds na het eten bij mooi weer nog een ommetje doen. Deze versoepeling  gaat 31 maart in. De maatregelen gelden, als de cijfers niet sterk ten positieve of negatieve veranderen, tot en met dinsdag 20 april 2021. Op dinsdag 13 april a.s. is er weer een persconferentie. Lees hier de persconferentie van 23 maart in eenvoudige taal of kijk deze terug. Het belangrijkste om besmettingen te voorkomen is nog steeds je goed aan de basisregels houden en de vaccinaties die er hopelijk snel aankomen voor iedereen die dat wil.
Kort overzicht van de coronaregels! Heb je corona gehad en nog steeds klachten bekijk dit webinar of bekijk C-support. Meer corona
Veel kan er niet maar kijk naar de activiteiten rondom Pasen.  Misschien zit daar iets bij wat je leuk vindt buiten het wandelen, fietsen, tuinieren en andere hobby's die je alleen of met z'n tweeën kunt doen, waar nodig, op afstand.

 

 

 

 


Geplaatst op: Dinsdag 23 maart 2021

Tags

Nieuws