Activiteiten rondom Pasen

Van vrijdag 2 april tot en met maandag 5 april heeft het SJV een paasspeurtocht uitgezet in het dorp. Er zijn leuke prijsjes mee te winnen. De sluitingsdatum was 21 maart.
Ook op landgoed Coudewater kun je paaseieren zoeken. Lees meer Hiervoor moet je je wel aanmelden. Maar er zijn meer mogelijkheden om er in onze wijk een gezellige Pasen van te maken. Download een paasei, paashaas en een telposter. Kleur of beplak het ei en de paashaas zo leuk en origineel mogelijk. Versier je raam in lente- of paassfeer en hang je ei(eren) en paashaas erbij. Maak een foto van je raam en ga in onze wijk op zoek naar andere mooie paaseieren en paashazen. Houd op je telposter(s) bij hoeveel je er in de buurt hebt gevonden! Lukt het om deze vol te maken of misschien wel meer lijsten? Stuur je foto van je raam door naar info@wijkmolenhoek.nl met vermelding van je straat en eventueel de namen van de knutselaars. Anderen kunnen dan ook op zoek gaan naar jouw mooie paasei en -haas en meegenieten van de foto's die komen te staan in een fotoalbum op de websiteAlle wijkbewoners kunnen en mogen meedoen! Graag zelfs! We wensen iedereen een fijne Pasen!
Ook is er op de eerste Paasdag 4 april van 14.00 uur tot 17.00 uur een aciviteit met operettemuziek bij de ROS. Lees meer

Levensmuziek door Ien Bouwmans, zang,  Marie Astrid, piano, Inge IJpelaar, fluit. Livestreams op Goede Vrijdag te horen vanuit de Lambertuskerk in Engelen en op Paaszaterdag vanuit de Lambertuskerk in Rosmalen. Zie ook het interview met Ien Bouwmans.

 

 

 

 

 


Geplaatst op: Woensdag 24 maart 2021

Tags

Pasen

Tags

Nieuws