Ros Platenkoffer

De luisteraars van ROS Radio zijn heel enthousiast over het concept dat ROS Radio heeft bedacht met een Platenkoffer. De DJ’s van de omroep openen hun platenkoffer met daarin een stapeltje platen dat rond een thema is verzameld. Wat het extra leuk maakt is dat tegelijk met de radio uitzending ook de TV kan worden aangezet. Want door de betrokken medewerking van Tiny Kappen van de Heemkundekring Rosmalen wordt namelijk de muziek en de tijd ook in beeld gebracht door het vele fotomateriaal uit de archieven.

Bij de drie eerdere uitzendingen van de Platenkoffer zaten er zomaar een dikke duizend luisteraars geboeid de rode draad te volgen die de DJ’s hadden gespannen. Voor de vierde Platenkoffer hebben de radio presentatoren Theo Pennings en Joep van der Plas gekozen voor operettemuziek als verbindend thema. Lees meer
De Platenkoffer Operette is te beluisteren op Eerste Paasdag, zondag 4 april van 14.00 tot 17.00 uur. Stem af op Ziggo kanaal 43 en Trined 532 (voor beeld en geluid) of stream via www.ros-radio.nl.
Kijk ook op www.ros-tvkrant.nl

 

 

 

 


Geplaatst op: Woensdag 17 maart 2021

Tags

Muziek

Tags

Nieuws