Koffie-ochtend

Vijf jaar geleden, op 28 september om precies te zijn, ging de vlag uit BijBomans, toen nog aan de Van der Leeuwstraat. Op maandagochtend staat de deur altijd open voor het inmiddels bekende ‘kopje gezelligheid, een lepeltje aandacht, een wolkje betrokkenheid….. ‘ Net zoveel of weinig als jij als bezoeker maar wilt …!

Een aantal gastvrouwen heetten 5 jaar geleden, de eerste bezoekers van de koffieochtend van harte welkom. Heel spannend was dat! Maar al snel bleek gezelligheid troef, in het tot huiskamer omgetoverde klaslokaal. Een kop dampende koffie of thee staat nu al 5 jaar elke maandagochtend klaar! Hoewel corona roet in het eten oftewel de koffie gooide ….Het team gastvrouwen heeft gastvrijheid hoog in het vaandel en zo ervaart menig deelnemer dat ook.
 

 Koffieochtend 2015 Koffieochtend 2020


Ben je nieuw? Er wordt altijd even kennis gemaakt met elkaar. Er is volop ruimte om met elkaar te praten, naar elkaar te luisteren en elkaar vooral te ontmoeten. Voor wie wil en kan wordt er lief en leed gedeeld. Maar niets moet, alles mag …

Koffieochtenden worden altijd verzorgd door leden van ons hechte team met fijne gastvrouwen, waarvan de meesten ook een jubileum te vieren hebben, omdat zij aan de wieg stonden van BijBomans.
Wil je ook eens aanschuiven? Neem vooraf, ivm de RIVM-maatregelen, even contact op via info@wijkmolenhoek.nl   
Lees hier meer over de koffieochtend.

Foto’s