Koffie- en spelletjesmiddag

Met het succes van de koffie-ochtend op maandag werd er al snel gedacht aan een  inloop-spelletjesmiddag op donderdag.
We begonnen op 18 februari 2016 in de voormalige Bomansschool met vijf gasten. In een gezellig lokaal wat de inrichtingscommissie voortreffelijk gedaan had en 's middags kwam daar ook nog het zonnetje naar binnen, dus wij hadden het altijd naar onze zin. Er was ook een speelhoek voor kinderen zodat die gerust mee konden komen. Jammer was het dan ook dat we naar de Mozartlaan moesten verhuizen, maar toen we ook daar het gezellige lokaal zagen waren we weer helemaal content.

De keuze van de spelletjes bepalen de bezoekers zelf. Het speelgoed voor de kinderen staat er nog en de stapel puzzels om hier te maken of te lenen groeit.
De boeken in de kast kun je ook meenemen en al dan niet weer terug brengen.

De groep gasten bestaat uit een harde kern die elke week probeert van elkaar te winnen! Monique, een gast die altijd present is, verwoordt het zo: een bakkie koffie met wat lekkers erbij en zeker wat kletsen, dat is echt toppie! Ook de maandagmorgen en het gastendiner een maal per maand, is echt gezellig.

Wel vindt zij het jammer dat het coronatijd is en zij spreekt de hoop uit dat corona vlug voorbij is en dat BijBomans blijft bestaan. Zij feliciteert alle gastvrouwen met deze vijf jaar en zij gaat met ons mee naar de volgende twaalf en een half jaar.

De donderdagmiddag is nog niet opgestart maar we zien elkaar regelmatig bij iemand in de tuin, op gepaste afstand natuurlijk. Voor degene die daar niet kunnen komen hebben we in coronatijd deurbezoekjes en telefoontjes gehouden, want we willen straks alle deelnemers natuurlijk weer terugzien aan de Mozartlaan. Als er bij dit lezen nog mensen zijn die ook onze gasten willen verwelkomen dan houden wij ons bijzonder aanbevolen!

De donderdagmiddag is straks na coronatijd zeker de moeite waard om eens BijBomans binnen te lopen om 14.00 uur. Om 16.00 worden de spelletjes opgeborgen voor een hele week.
Namens de gastvrouwen van de donderdagmiddag:    
Annemiek Ceelaert

Meer informatie annemiekceelaert@hetnet.nl    
073-5220792  of 06 22660382