Zangfietspad 16 juni 2019

Ien Bouwmans
Ook dit jaar is er op zondag 16 juni van 13.00-15.00 uur weer een vrolijke zangmiddag. Op initiatief van Ien Bouwmans is er voor de derde keer 'Zingend aan het Zangfietspad'.
Zangfietspad? Het fietspad dat parallel loopt aan de spoorbaan door het wandelpark tussen de Molenstraat en de Hoef/de Annenborch.                                                                                           Foto's uit 20182019
                                                                
Dit jaar met maar liefst vier zanggroepen.Natuurlijk zal het zangkoor "Zingen BijBomans" zich laten horen bij dit jaarlijkse wijkevenement in de Molenhoek. Verdere deelnemende koren en zanggroepen zijn het Rosmalens Mannenkoor, Het Binnendiezekoor uit Den Bosch en vrouwenensemble "Met Flair" uit Rosmalen. De algehele muzikale leiding is in handen van zangdocente en dirigente  Ien Bouwmans.
Dus kom meegenieten op het Zangfietspad in Rosmalen op zondagmiddag 16 juni.
Deze middag is vrij toegankelijk voor iedereen: voor jong en oud, voor onervaren en voor doorgewinterde zangers, voor luisteraars en nieuwsgierigen.
Iedereen kan in een ongedwongen en plezierige sfeer kennismaken met koren en koorzang. Ien is er zeer bedreven in om ook het publiek een toontje mee te laten zingen, dus het wordt, net als in voorafgaande jaren, ongetwijfeld een leuke en plezierige bijeenkomst.
Belangrijke tip: breng in ieder geval je eigen stoel mee en zorg, voor het geval je honger of dorst krijgt, voor een hapje en een drankje.
Ben je van plan een fietstochtje te maken op deze dag laat je route dan over het zangfietspad lopen en neem een pauze bij dit zangfestijn en pik een muzikaal graantje mee. Je krijgt daar geen spijt van.Iedereen is van harte welkom om te proeven van zomerse zanggeluiden en mee te zingen.

  voor vergroten klik op afbeelding


Geplaatst op: Zondag 02 juni 2019

Tags

Nieuws