Zangfietspad 16 juni 2019

Donderdag 16 mei 2019
Ien Bouwmans
Ook dit jaar is er op zondag 16 juni van 13.00-15.00 uur weer een vrolijke zangmiddag. Op initiatief van Ien Bouwmans is er voor de derde keer 'Zingend aan het Zangfietspad'.
Zangfietspad? Het fietspad dat parallel loopt aan de spoorbaan door het wandelpark tussen de Molenstraat en de Hoef/de Annenborch.                                                                                           Foto's  uit 2018
                                                                
Dit jaar met maar liefst vier zanggroepen.Natuurlijk zal het zangkoor "Zingen bij Bomans" zich laten horen bij dit jaarlijkse wijkevenement in de Molenhoek. Verdere deelnemende koren en zanggroepen zijn het Rosmalens Mannenkoor, Het Binnendiezekoor uit Den Bosch en vrouwenensemble "Met Flair" uit Rosmalen. De algehele muzikale leiding is in handen van zangdocente en dirigente  Ien Bouwmans.
Dus kom meegenieten op het Zangfietspad in Rosmalen op zondagmiddag 16 juni. En als je een stoeltje en een picknick mandje meebrengt wordt het helemaal genieten.
Ben je van plan een fietstochtje te maken op deze dag laat je route dan over het zangfietspad lopen en neem een pauze bij dit zangfestijn en pik een muzikaal graantje mee. Je krijgt daar geen spijt van.Iedereen is van harte welkom om te proeven van zomerse zanggeluiden en mee te zingen.

  voor vergroten klik op afbeelding

Tags

Nieuws