Vrijwilligersdag 7-12-2021 online

Het is bijna zo ver: de Dag van de Vrijwilliger. Ook dit jaar zet de gemeente ‘s-Hertogenbosch vrijwilligers in het zonnetje. Namelijk met een online evenement! Van een spetterend optreden tot een inspirerende lezing door Hanna Verboom. Het belooft een feestelijke uitzending te worden. Kijk vanaf dinsdagavond 7 december ook mee via www.denbosch.nl/dagvandevrijwilliger

Hieronder het bericht vanuit de gemeente aan alle vrijwilligers:
2021 is het nationale Jaar van de Vrijwilliger. Om dat samen met u te vieren, hadden we u graag op 7 december 2021 verwelkomd in de Orangerie. We wilden u en uw medevrijwilligers daar in het welverdiende zonnetje zetten tijdens een feestelijk evenement. Door de huidige coronamaatregelen kan deze bijeenkomst helaas niet doorgaan. We verzetten dit feestelijk samenzijn naar 2022. Maar niet getreurd. We laten de Dag van de Vrijwilliger niet zomaar voorbijgaan.

Een inspirerende online editie in 2021

Mensen zoals u maken 's-Hertogenbosch mooier. Daarom nodigen we u heel graag uit om de Dag van de Vrijwilliger online te beleven. Vanaf dinsdagavond 7 december 2021 kunt u kijken naar een uitzending die speciaal voor u is opgenomen. Laat u inspireren door een lezing van Hanna Verboom en verrassen door een optreden van Instinto Capoeira. U vindt de online uitzending vanaf dinsdag om 19.00 uur op deze pagina. Kunt u dinsdag niet? Geen probleem. De uitzending is de komende weken nog te bekijken.

Een feestelijk fysiek evenement in 2022

Volgend jaar organiseren we een bijeenkomst die in het teken staat van ontmoeting, entertainment en inspiratie. Als de datum voor dit evenement bekend is, laten we dit natuurlijk aan u weten.

 


Geplaatst op: Woensdag 01 december 2021

Tags

Nieuws