Terugblik Gastendiner 7 mei en aanmelding Gastendiner 4 juni 2019

Zeer ongebruikelijk, maar veertien dagen vóór het Gastendiner van 7 mei waren nog 6 plaatsen beschikbaar. Reden om een herinneringsbericht uit te laten gaan. Binnen twee dagen was het weer volle bak met een wachtlijst. Mogelijke reden kan zijn geweest dat men inmiddels gewend is geraakt aan de nieuwe plaatsingsprocedure waarbij nieuwe gasten en gasten die op de wachtlijst stonden voorgaan. Door last minute verhinderingen was de wachtlijst snel weggewerkt.

De maaltijd was in de lente sfeer met de asperges en beenham als hoogte punt.
Er werd weer zichtbaar genoten van het samen eten, de maaltijd zelf, bijpraten en kennismaken met nieuwe gasten.

Deze keer hadden we als speciale gast de voorzitter van de tennisvereniging, Ton van de Wiel. Hij heeft met bewondering het hele gebeuren rondom een gastendiner waar kunnen nemen en was trots op het feit dat dit in het Tennispaviljoen plaats vindt. Ook hij genoot van de voortreffelijke en gezellige sfeer en niet in het minst van de maaltijd zelf. Hij hoopt dat dit initiatief in het paviljoen nog heel lang plaats zal vinden. In zijn maandelijkse kolom op de Website van de Tennisvereniging wil hij daar graag  bijzondere aandacht aan besteden. 

Aanmelden voor het Gastendiner van 4 juni 2019 kan weer via etenbijbomans@wijkmolenhoek.nl  Graag daarbij ook uw telefoonnummer vermelden. De inschrijfperiode sluit op 22 mei.

Diegene die niet beschikken over internet en/of e-mail of daarbij geen hulp van familie of vrienden kunnen krijgen kunnen zich aanmelden bij André Timmermans 06 17946995. Ook zij krijgen na aanmelding nog een telefonische bevestiging dat zij zijn geplaatst of op de wachtlijst moesten worden gezet. Ook voor nadere informatie over de Kookgroep kunt u bij hem terecht.

  Lees meer over Samen Eten BijBomans                 


Geplaatst op: Donderdag 09 mei 2019

Tags

Koken

Tags

Nieuws