Samen Eten BijBomans

Terugblik Gastendiner 8 januari en aankondiging Gastendiner 5 februari
Voor het eerst werd er gewerkt met de nieuwe plaatsingsprocedure. Iets meer werk voor de inschrijfster, maar met vol begrip van wijkbewoners. De aanmeldingen zorgde al snel voor een volle bak met zeven wijkbewoners op de wachtlijst. Echter in de laatste week melde zich ook zeven personen wegens ziekte af en konden vijf personen van de wachtlijst alsnog worden geplaatst. Twee personen van de wachtlijst bleken helaas ook ziek.

Het geserveerde drie gangen menu werd onder het genot het samen gezellig eten erg gewaardeerd. Meerdere gasten hebben zich van iedere gang tweemaal laten bedienen. Toch een opsteker voor het kookteam.

Aangenaam werden we bij het nagerecht nog verrast door een bezoekje van Annemiek Celaert, die als gastvrouw meerdere van haar koffie en spelletjes klanten herkende en er een praatje mee maakte. Ook zij heeft nog kunnen genieten van het fantastische nagerecht.
Aanmelden voor het Gastendiner van 5 februari 2019 kan weer via etenbijbomans@wijkmolenhoek.nl  Graag daarbij ook uw telefoonnummer vermelden. De inschrijfperiode sluit op 25 januari.

Diegene die niet beschikken over internet en/of e-mail of daarbij geen hulp van familie of vrienden kunnen krijgen kunnen zich aanmelden bij André Timmermans 06-17946995. Ook zij krijgen na aanmelding nog een telefonische bevestiging dat zij zijn geplaatst of op de wachtlijst moesten worden gezet. Ook voor nadere informatie over de Kookgroep kunt u bij hem terecht.

Kookgroep Eten BijBomans.                     Lees meer over Samen Eten BijBomans


Geplaatst op: Donderdag 10 januari 2019

Tags

Koken

Tags

Nieuws