Nieuwe gasleidingen

Maandag 04 juni 2018

Enexis Netbeheer gaat de gasleidingen vervangen in de Molenhoek te Rosmalen. De bestaande hoofdleidingen zijn aan het einde van hun technische levensduur en moeten daarom worden vervangen. De gasaansluiting in de woning wordt indien nodig ook vervangen, hiervoor krijgen betrokkenen nog apart bericht. In totaal vervangen wij ongeveer 1.227 meter gasleiding. Wij starten met de werkzaamheden in week 22 (28 mei). De werkzaamheden worden uitgevoerd door de aannemer Gebroeders van der Steen in opdracht van Enexis Netbeheer.
De werkzaamheden zijn afgestemd met de Gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Waar gaan we werken?

Het betreft de volgende straten geheel of gedeeltelijk in de wijk Molenhoek te Rosmalen:

  • Heer en Beekstraat
  • Churchillaan
  • Hertog Jan II laan
  • Gele Hoevenlaan
  • Molenstraat

Wat merkt u als bewoner?

Vanaf maandag 28 mei 2018 kunt u werkverkeer of graafmachines aantreffen in uw straat. Dit gaat misschien gepaard met (geluids)overlast. Wanneer wij in uw straat werken kan het voorkomen dat opritten tijdelijk niet toegankelijk zijn. Wellicht moet u tijdelijk de auto ergens anders parkeren. Ook kan het zijn dat u de vuilcontainer op een andere plaats moet aanbieden. De graafwerkzaamheden vinden plaats in wegen, voetpaden, groenstroken en soms ook in uw voortuin. Als aanwonende en weggebruiker zult u enige hinder ondervinden, uiteraard proberen wij dit tot een minimum te beperken. De werkzaamheden vinden plaats tussen 07.30 uur en 17.00 uur.

Herstel van het straatwerk?

Na de aanleg en verwijdering van de leidingen wordt het straatwerk door de Gebroeders van der Steen herstelt.

Hoe informeren we u?

  • U ontvangt een schriftelijke aankondiging van onze aannemer wanneer u een eventuele gasonderbreking kunt verwachten.
  • Over de verkeerssituatie informeren we u door middel van verkeersborden langs de weg. Hiermee houden wij u op de hoogte van de werkzaamheden. Dit wil dus zeggen dat we wellicht de rijrichting omdraaien van een straat of een straat gedeeltelijk afsluiten. De verkeersborden en wegafzettingen behorend bij dit werk worden met de voortgang van het werk “meegenomen”.

Hebt u vragen, opmerkingen of suggesties?

Neemt u dan contact op met: Enexis Netbeheer: Dirk van den Bosch, 06 21 23 66 39 of Dirk.van.den.Bosch@enexis.nl

Hoe lang duren de werkzaamheden?

Het gehele project zal naar verwachting eind week 27 (6 juli) 2018 gereed zijn.

bron tekst :www.enexis.nl/
foto's: André Bijker

Foto’s