Het lekkere van Albert Heijn en BijBomans

Op vrijdag 13 september a.s. kun je culinair genieten van lekkere hapjes van BijBomans en Albert Heijn in ons winkelcentrum. Op die dag serveert de kookgroep ‘Eten BijBomans’ tal van zelfgemaakte culinaire hapjes.
Hoe lekker is dat?

Vrijdag 13 december van 14.00 – 17.00 uur staan vrijwilligers van wijkontmoetingscentrum BijBomans in Albert Heijn. Zij bieden u zelfgemaakte, culinaire hapjes aan.
Deze activiteit is het resultaat van een reeds lang bestaande samenwerking c.q. sponsoring met en door Albert Heijn.

BijBomans is het wijkontmoetingscentrum in wijk Molenhoek aan de Mozartlaan, met een scala aan activiteiten door en voor bewoners.
Een van de activiteiten is het maandelijkse 3-gangen diner voor wijkbewoners, die graag eens samen eten, buurtgenoten willen ontmoeten en leren kennen om misschien wel samen dingen te gaan ondernemen. Dit maandelijkse diner wordt bereid ─Śn geserveerd door de enthousiaste leden van de Kookgroep ‘Eten BijBomans’, in hun tijdelijke onderkomen bij de Tennisvereniging aan de Sportlaan.
Dus lijkt het jou iets ook eens samen te eten met anderen?
Of denk je ‘Dat is iets voor ons opa, mijn tante, buurvrouw …. Informeer hen over deze mogelijkheid!
Of: Maak het kenbaar op genoemde vrijdagmiddag bij een van de vrijwilligers bij de stand met hapjes of via de website: www.molenhoek.nl

BijBomans aan de Mozartlaan 11A, heeft ook veel andere activiteiten, die sterk variëren. Er wordt gebridged, gerikt, geschilderd, gezongen, gefietst en gewandeld, maar ook een gezelschapspelletje gespeeld of bloemen geschikt. En zou u wel een brei- of haakclubje willen? Regel het maar! U mag als wijkbewoner de ruimte van BijBomans gebruiken.
De activiteiten worden altijd ondersteund door een van de leden van ons hechte team gastvrouwen!

Op maandagochtend wordt er altijd koffie gedronken, dat is ontmoeten, lekker keuvelen of een goed gesprek onder het genot van … Tja, u raadt het al! Een kopje met dat ‘lekkere van Albert Heijn’!!!

Graag tot ziens op 13 december!!!

 


Geplaatst op: Donderdag 28 november 2019

Tags

Nieuws