Gastendiners blijven in Tennispaviljoen

De evaluatie van de gastendiners in het Tennispaviljoen  is heel voorspoedig verlopen. Tot grote vreugde en opluchting van de Kookgroep kunnen de gastendiners voor onbepaalde tijd daar worden gehouden totdat er een definitieve huisvesting voor heel BijBomans is gerealiseerd.
Het gastendiner van dinsdag 6 maart was al snel volgeboekt. Inschrijven voor dat diner kon tot 1 maart. Maar mochten er nog aanmeldingen binnen komen dan kunnen zij, als ze dat willen, met voorrang worden geplaatst voor het volgende gastendiner. Nu de continuïteit van de gastendiners is gewaarborgd gaat de Kookgroep een jaarprogramma op stellen. Maar de maanden juni en juli kunnen een probleem gaan vormen in verband met vakanties die de Kookgroepleden hebben gepland.

De Kookgroep heeft namelijk grote behoefte aan een derde kok. Daarom bij deze een oproep aan diegene die dat leuk vinden om zich hiervoor aan te melden. De kok bedenkt in overleg met het kookteam een menu en stuurt het kookteam aan.

Het eerst volgende gastendiner is gepland op dinsdag 3 april. Aanmelden daarvoor kan vanaf 1 maart tot 29 maart via het bekende emailadres etenbijbomans@gmail.com. Voor diegene die niet beschikken over internet en niemand kunnen vinden die hen daarbij kan helpen kunnen zich opgeven bij André Timmermans 06-17946995. Ook voor nadere informatie kun bij hem terecht.

Tot een volgend gastendiner.

Kookgroep 'Eten BijBomans'


Geplaatst op: Donderdag 22 februari 2018

Tags

Koken

Tags

Nieuws