Gastendiners blijven het hele jaar op de 1e dinsdag van de maand

In tegenstelling tot de melding in het vorige nieuwsbericht kunnen de gastendiners toch het hele jaar door op de 1e dinsdag van de maand blijven. Dit betekent dat het eerstvolgende gastendiner op 3 april plaats vindt. Je zou het de 3e Paasdag kunnen noemen.

Het afgelopen gastendiner van 6 maart was al vóór sluitingstijd overboekt en zijn die mensen in overleg als eerste op de lijst van 3 april gezet. Helaas bleken er op de dag zelf drie personen niet te zijn komen opdagen. Jammer, jammer, jammer …… te laat om de niet geplaatste personen alsnog nog te kunnen berichten dat zij welkom waren. Dus doen wij een heel dringende oproep aan u om u, als het even kan, minimaal drie dagen vóór het diner bij verhindering af te melden. Ook afmelden later dan drie dagen bij bijvoorbeeld plotselinge ziekte of een andere calamiteit stellen wij zeer op prijs. Dan kunnen we alsnog mensen van wachtlijst laten komen eten en kunnen we er zo nodig rekening mee houden bij de inkoop van ingrediënten.

Uiteraard was de maaltijd van 6 maart door het Kookteam, onder leiding van Maggy Vegers, weer heel zorgvuldig voorbereid en genoten de gasten van iedere hap. Het nagerecht zorgde voor enige hilariteit omdat de daarin verwerkte bitterkoekjes nog iets te hard bleken te zijn voor enkele gebitten. De gezelligheid en de onderlinge sfeer was weer top in een met heel veel bloemen aangekleed Tennispaviljoen. Iedere gast of koppel kreeg bij het verlaten van het Paviljoen als verassing nog een bosje bloemen mee naar huis.

Het eerst volgende gastendiner is gepland op dinsdag 3 april. Daarvoor kunt u zich nu al aanmelden  via het bekende emailadres . De inschrijfperiode sluit op 29 maart.
Voor diegene die niet beschikken over internet en niemand kunnen vinden die hen daarbij kan helpen kunnen zich opgeven bij André Timmermans 06-17946995. Ook voor nadere informatie kun bij hem terecht. Lees meer over Samen Eten BijBomans

Tot een volgend gastendiner.
Kookgroep ‘Eten BijBomans’


Geplaatst op: Maandag 12 maart 2018

Tags

Koken

Tags

Nieuws