Eten Bij Bomans: terugblik Gastendiner 4 december en nieuw Gastendiner 8 januari

Woensdag 05 december 2018

In december hebben we alle aanmeldingen op 1 na gehonoreerd. De 35 gasten, en bestuurslid Ad Prince werden aangenaam verrast met een viergangendiner. Samen met een sfeervolle aankleding van het Tennispaviljoen en een optreden van José Kampschöer zorgde het voor een intieme Kerstsfeer. José zong toepasselijke liedjes, begeleid met haar gitaar. Haar optreden werd door de gasten bijzonder gewaardeerd.

 

Om dit Gastendiner te kunnen organiseren werd het Kookteam uitgebreid tot 9 personen. Er is dank verschuldigd aan Het Kleine Verschil en AH van de Winkelcentrum Molenhoek voor de extra bloemen en niet in het minst bedanken we de vrijwilligers van de Tennisvereniging die hebben geholpen om de loeizware tafels te versjouwen. Daarnaast hebben we van een van de tennisspelers groene tafelkleden kunnen lenen. Ondanks alle extra hulp is het Gastendiner een kwartiertje uitgelopen en was het Tennispaviljoen een half uur te laat weer in de oorspronkelijke staat teruggebracht. Gelukkig konden we rekenen op alle begrip en waardering van tennisspelers, bardienst en beheerder.

 

Deze keer hadden we als speciale gast de geestesvader van Bij Bomans, Ad Prince, in ons midden. Hij heeft hier een goede indruk gekregen van wat er allemaal komt kijken om een Gastendiner te organiseren. Ook de contacten tussen wijkbewoners en het gezellige samen eten is hem niet ontgaan. Je kon duidelijk zien dat hij genoot van het feit dat deze activiteit volledig past binnen de opzet van Bij Bomans.
Maar om eerlijk te zijn was het voor het Kookteam een hele klus. Enigszins vermoeid maar heel voldaan kijken we weer uit naar het volgende Gastendiner met  24 gasten. Met de nieuwe plaatsingsprocedure (lees hier) zal het voor alle wijkbewoners mogelijk zijn om een keer deel te nemen.

Aanmelden voor het gastendiner van 8 januari 2019 kan weer via etenbijbomans@wijkmolenhoek.nl  Graag daarbij ook uw telefoonnummer vermelden. De inschrijfperiode sluit op 24 december 2018.
Diegene die niet beschikken over internet en/of e-mail of daarbij geen hulp van familie of vrienden kunnen krijgen kunnen zich aanmelden bij André Timmermans 06-17946995. Zij krijgen na aanmelding een telefonische bevestiging dat zij zijn geplaatst of op de wachtlijst gezet. Ook voor nadere informatie over de Kookgroep kunt u bij hem terecht.

Kookgroep Eten Bij Bomans.    

Tags

Koken

Tags

Nieuws