Opkomst gasten blijkt probleem

Zondag 08 april 2018

Op 3 april is weer een geslaagd gastendiner gehouden. Helaas zijn er ook deze keer een aantal plaatsen onbezet gebleven. Daarom vragen wij in het vervolg bij inschrijving ook uw telefoonnummer op te geven, zodat we bij afmeldingen op het laatste moment mensen van de wachtlijst kunnen bellen dat zij alsnog welkom zijn. Er is nu plaats voor 24 gasten.
Omdat dit diner zo vlak na Pasen was, is er naast de drie gangen bij de koffie ook nog een extra versnapering geserveerd en heeft zangeres José Kampschoer nog drie liedjes ten gehore gebracht.
Er is tijdens het diner een enquête uitgezet met een vraag over vervoer voor minder mobile gasten en zijn er suggesties gevraagd voor eventuele verbeteringen van het gastendiner. De vragen werden anoniem beantwoord.
Er blijken meerdere mensen bereid te zijn andere gasten op te halen en weer naar huis te brengen onder voorwaarde dat die op geen andere wijze naar het Tennispaviljoen kan komen of in de ‘winterperiode’ bang is alleen over straat te gaan. Uit de antwoorden op de vraag naar suggesties voor verbetering bleek dat de Kookgroep ‘Eten Bij Bomans’ de juiste formule voor een drie gangendiner te heeft gevonden. Met antwoorden in de zin van ‘Super alle lof, prima zo, ga zo door, gezellig en goed verzorgd enz.’ leek het achteraf meer op het uitlokken van complimentjes en dat was niet de bedoeling, maar de reacties waren toch hartverwarmend en gaven de Kookgroep een goed gevoel.
Het eerst volgende gastendiner is op dinsdag 1 mei. Daarvoor kunt u zich nu al aanmelden via het bekende emailadres: etenbijbomans@wijkmolenhoek.nl . Graag ook uw telefoonnummer opgeven, zodat wij u ook anders dan per mail kunnen bereiken. De inschrijfperiode sluit op 26 april. Diegenen die niet beschikken over internet kunnen zich opgeven bij André Timmermans 06-17946995. Ook voor nadere informatie kunt u hier terecht.
Tot een volgend gastendiner.
Kookgroep ‘Eten Bij Bomans’                        Lees meer over Samen eten Bij Bomans

 

Tags

Koken

Tags

Nieuws