Duurzame week 's-Hertogenbosch

Op zaterdag 6 november 2021 begint het Duurzaam Festival Den Bosch '21. Tijdens het grootste duurzaamheidsfestival van Nederland is er van alles te doen rond verduurzaming. Het hele weekend is er een winkel- en horeca-route langs duurzame 'local heroes' van de stad. Er zijn sprekers die aanzetten meteen je leven te vergroenen en er is ruimte voor kunst, cultuur en film. Allemaal op centrale en gemakkelijk toegankelijke locatie in de stad. Ook voor kinderen is er genoeg te doen o.a op de Graafse Akker. Een educatief en inspirerend uitje voor het hele gezin.  Inschrijven of aanmelden is niet nodig, het festivalhart is toegankelijk voor jong en oud.
Het festival begint met een inspirerende Zero Waste Tour door het stadshart van Den Bosch. Maar je kunt ook aansluiten bij het openingsgesprek van Bij Katrien met o.a. Wethouder Mike van der Geld, Plastic Soup Surfer Merijn Tinga en CEO Duurzame Week Margit Vegh. Volg de workshop duurzaam beleggen of ga mee op rondleiding bij de Herenboeren in Boxtel.

KOM LANGS OP HET FESTIVALHART
Op De Parade in het centrum van Den Bosch vind je het gezellige festivalhart. Hier kun je binnenkijken in een duurzaam tiny house, meedoen aan de green challenge, genieten van een heerlijk culinair duurzaam aanbod of duurzame cadeaus grijpen bij de Klimaatkermis. Filmliefhebbers halen hun hart op bij de feel-good film in de Verkadefabriek: Biggest Little Farm.  Sterrin Smalbrugge komt haar spannende verhaal vertellen. Zie de agenda DW.
Lees meer


Geplaatst op: Maandag 25 oktober 2021

Tags

Nieuws