Eten BijBomans: volgend Gastendiner 12 maart 2019

tw
Donderdag 07 februari 2019

Terugblik Gastendiner 5 februari: als gevolg van afmeldingen konden alle ‘wachtlijsters’ worden geplaatst. Er was zelfs nog één plaats beschikbaar. Reden om een van de kookgroepleden als betalende ‘invalgast‘ het gastendiner van de andere kant te laten ervaren. Hij vond het een waar genoegen om te kunnen genieten van de voortreffelijke maaltijd en de prachtige bloemstukjes. Deze keer met veel fantasie gemaakt door drie kookgroepleden. Dit om de continuïteit te kunnen waarborgen tijdens afwezigheid van het vaste ‘bloemenmeisje’. Het resultaat mocht er zeker wezen! ! De grote verscheidenheid van de zeer creatieve creaties werden stuk voor stuk bewonderd. Deze keer was het diner volledig gebaseerd op gerechten uit India maar dan aanzienlijk minder gepeperd. Het was het bekende engeltje dat op je tong ……..

Aanmelden voor het Gastendiner van 12 maart 2019 kan weer via etenbijbomans@wijkmolenhoek.nl  Graag daarbij ook uw telefoonnummer vermelden. De inschrijfperiode sluit op 28 februari.

Diegene die niet beschikken over internet en/of e-mail of daarbij geen hulp van familie of vrienden kunnen krijgen kunnen zich aanmelden bij André Timmermans 06-17946995. Ook zij krijgen na aanmelding nog een telefonische bevestiging dat zij zijn geplaatst of op de wachtlijst moesten worden gezet. Ook voor nadere informatie over de Kookgroep kunt u bij hem terecht.

Kookgroep Eten BijBomans.                   Lees meer over Samen Eten BijBomans

Tags

Koken

Tags

Nieuws