Vrijwilligers gezocht

GEZOCHT: vrijwilligers voor een buitenactiviteit in Rosmalen of een andere wijk in 's-Hertogenbosch voor jongeren tijdens de kerstvakantie.

Waarom? 
Er zijn steeds meer zorgen rondom jongeren tijdens de corona-crisis. Er is weinig vermaak en hun sociale wereld wordt steeds kleiner. Aangezien er geen onderwijs is tijdens de kerstvakantie wordt er aan de jongeren een activiteit in de openlucht aangeboden.
Dus worden er enthousiaste personen gezocht , minimale leeftijd 18 jaar, die het leuk vinden om tijdens de kerstvakantie Hunted Den Bosch te begeleiden. Je treedt op als spelleider en je bent het aanspreekpunt ter plaatse. Wil jij je verantwoordelijk maken voor jouw groep? Geef je dan op als wijkhoofd! 


Wat moet je doen?  Op 19, 20, 21, 22, 23, 27, 28, 29, 30 december, tijdens de kerstvakantie, wordt er in 15 wijken van 's-Hertogenbosch een digitaal kat-en-muis-spel gespeeld, beter bekend als Hunted. Jongeren van 12 t/m 17 jaar gaan van 19.00 tot 21.30 in hun eigen wijk als premiejager op zoek naar de crimineel.
Dit spel, gebaseerd op GPS coördinaten, spelen zij met hun telefoon in groepjes van maximaal 4. Als spelleider zorg je aan het begin van het spel voor een uitleg en vertel je de regels. Gedurende het spel ben je aanspreekpunt voor de jongeren. Dit doe je samen met een mede-spelleider, wel zo gezellig! Inschrijven als duo is dus ook mogelijk. Ben je één of meerdere avonden beschikbaar? Fantastisch!

Meld je aan bij Frederike Schulkes via f.schulkes@s-hertogenbosch.nl of 06 15460795
Graag je naam, emailadres, telefoonnummer en beschikbaarheid opgeven. 
Heb je een voorkeur voor een wijk? Geef het door en wij plannen je in. Mail ook gerust bij eventuele vragen!

Informatieavond Op donderdag 17 december vindt er om 20.00 uur een digitale speluitleg plaats. Tijdens deze online bijeenkomst vertellen wij precies wat er wordt verwacht van jou als spelleider. Ben je op beide data verhinderd? Geen probleem! Via een link kun je de presentatie terugzien. 
Heb je nog vragen over dit spel? Neem dan contact op via evenementen@s-hertogenbosch.nl.

Vind je het ook belangrijk dat onze jongeren ondanks corona zo veel als mogelijk normaal kunnen opgroeien? Meld je dan aan als spelleider. Want zonder vrijwilligers gaat dit initiatief niet door. Laat onze jongeren niet in de kou staan!

 

 

 

 


 


Geplaatst op: Donderdag 17 december 2020

Tags

Nieuws