Vervolg Bosch Burgerberaad

In een eerder nieuwsbericht schreven we over het eerste Bossche burgerberaad. lees meer  De gemeente ontving een kleine duizend aanmeldingen van inwoners die heel graag mee willen denken met dit beraad. Op 5 december horen de aangemelde inwoners of ze mee mogen doen. Er blijven 120 inwoners over uit deze groep die een goede afspiegeling zijn van de Bossche samenleving.
Hoe nu verder?
Deze 120 inwoners komen op 5 zaterdagen samen, te beginnen op 13 januari 2024. Die buigen zich dan over de belangrijke vraag: hoe zie jíj het graag als je ouder wordt?
Fijn oud worden wil iedereen maar dat brengt ook grote uitdagingen met zich mee. Er zijn straks veel ouderen. Ze wonen langer thuis. En er zijn straks minder mensen die zorg kunnen verlenen. Gemaakte keuzes over dit onderwerp gaan alle inwoners van onze gemeente aan. Bewoners weten als geen ander wat nodig is. Het burgerberaad, de afspiegeling van alle inwoners, gaan zich over deze vragen buigen. Het Burgerberaad komt op 27 april 2024 met een advies aan de gemeenteraad.

Kijk voor meer informatie op de pagina Burgerberaad.


Geplaatst op: Donderdag 09 november 2023

Tags

Nieuws