Versier je raam! Doe mee!

In onze wijk willen we met carnaval, nu er zo weinig kan, er toch iets gezelligs van te maken. Zie hier de FOTO's die al binnengekomen zijnZo kan iedereen meegenieten van de vrolijke ramen. Doe je mee? De vakantie duurt van 13 t/m 21 februari 2021.
Versier je voorraam zo mooi, origineel en feestelijk mogelijk. Laat je eventuele kinderen in je huis meedenken en -helpen zodat het ook iets van hen is. Het kan niet gek genoeg. Iedereen, jong en oud, kan dan tijdens de carnavalsvakantie een wandeling maken door de straten en genieten van al die mooie, gezellige en vrolijke ramen in onze wijk. Veel voor- en knutselpret toegewenst! Denk wel aan de coronaregels. Lees hier het Statement  van de Voorzitters van de Brabantse veiligheidsregio's over Carnaval. En de boodschap van de burgemeester
Foto's van de versierde ramen zijn welkom bij  info@wijkmolenhoek.nl graag met vermelding van de straatnaam (de namen van de knutselaars mogen erbij) om er een mooi online fotoboek van te maken zodat mensen die slecht ter been zijn ook mee kunnen genieten. 

 

 

 

 

 

 


Geplaatst op: Vrijdag 12 februari 2021

Tags

Nieuws