Stadskantoor en Perron-3

Tussen 29 september en 4 oktober zijn er andere openingstijden. Ga je binnenkort langs bij de gemeente om een document op te halen bijvoorbeeld een paspoort of een verlenging van een rijbewijs? Let dan op: de gemeente gaat binnenkort over op een nieuw systeem. Daarom hebben ze tussen 29 september en 4 oktober aangepaste openingstijden voor de balies van het stadskantoor en Perron-3. Waar moet je rekening mee houden? 

Stadskantoor in 's-Hertogenbosch  
De balies op het stadskantoor zijn gesloten van vrijdag 30 september vanaf 12:00 uur t/m maandag 3 oktober 17:00 uur. Het stadskantoor zelf is wel gewoon open. 
Bezoekafspraken, of het ophalen van documenten zijn op deze dagen niet mogelijk.  
Wi je een spoedaanvraag doen voor een reisdocument in deze periode? Neem dan telefonisch contact op met de gemeente. 
Op maandag 4 oktober vanaf 09:00 uur zijn de balies weer open. Een bezoekafspraak maken, spoedaanvraag doen, of het ophalen van documenten is dan weer mogelijk. 

Perron-3 in Rosmalen  
De balies van Perron-3 zijn gesloten van donderdag 29 september t/m dinsdag 4 oktober.
Bezoekafspraken en het ophalen van documenten zijn op deze dagen niet mogelijk.  
Wil je een spoedaanvraag doen voor een reisdocument rond deze periode? Neem dan telefonisch contact op met het stadskantoor.  Vanaf woensdag 5 oktober gelden ook voor Perron-3 weer de normale openingstijden. Een bezoekafspraak maken, spoedaanvraag doen, of het ophalen van documenten is dan weer mogelijk.  Deze periode van sluiting wordt ook benut voor een renovatie en duurt daarom wat langer dan in het stadskantoor.  

Digitale diensten  
Het digitaal aanvragen van documenten via de website (bijv. verhuizing doorgeven of rijbewijs vernieuwen) kan nog t/m vrijdag 30 september 10:00 uur. Het digitale formulier voor geboorteaangiftes blijft te allen tijde beschikbaar. Vanaf dinsdag 4 oktober zijn alle digitale aanvragen weer mogelijk.  

Wachttijd  
Door de werkzaamheden rond het nieuwe systeem kan het zijn dat je een langere wachttijd ervaart dan je gewend bent. Zij doen hun best ervoor te zorgen dat je daar zo min mogelijk last van hebt. Zij hopen dat je hier begrip voor hebt. 

Heb je vragen?  
Ze staan je graag te woord bij vragen of twijfel. Of neem contact op telefoonnummer: 073 615 51 55. Zij helpen je graag verder.  


Geplaatst op: Zondag 18 september 2022

Tags

Gemeente

Tags

Nieuws