Eten bij Bomans:Terugblik gastendiner 2 april en komend diner 7 mei

Met een vooruitblik op komende Paastijd werd weer een voortreffelijke en aangeklede maaltijd geserveerd voor 23 gasten. Helaas kon één gast op het laatste moment niet komen omdat zij geen vervoer had. Daarom melden we nogmaals dat het in beperkte mate mogelijk is om vervoer te regelen. Dit moet dan wel bij aanmelding aangegeven worden.
De maaltijd begon met een smaakvolle knolselderijsoep met kastanje champignons, gevolgd door een hoofdgerecht bestaande uit een met speciaal gehakt omwikkelt (paas)eitje,aangekleed met een perfect uitgebalanceerde salade en aardappelkroketjes. Daarna een nagerecht van een boerenjongens/advocaattaartje met een chocolade paaseitje en een kopje koffie.

Deze keer hadden we als speciale gast de beheerder van het Tennispaviljoen, Frank van der Klijn. Hij heeft nu een volledige maaltijd meegemaakt, de gezellige sfeer kunnen proeven en genoten van het genieten van de gasten. Ook heeft hij goed inzicht verkregen van wat er allemaal bij een Gastendiner komt kijken.Bij het verlaten van het Tennispaviljoen kregen alle gasten een bosje Narcissen mee naar huis.

Aanmelden voor het Gastendiner van 7 mei 2019 kan weer via etenbijbomans@wijkmolenhoek.nl  Graag daarbij ook uw telefoonnummer vermelden. De inschrijfperiode sluit op 25 april.
Diegene die niet beschikken over internet en/of e-mail of daarbij geen hulp van familie of vrienden kunnen krijgen kunnen zich aanmelden bij André Timmermans 06-17946995. Zij krijgen na aanmelding nog een telefonische bevestiging dat zij zijn geplaatst of op de wachtlijst worden gezet. Ook voor nadere informatie over de Kookgroep kunt u bij hem terecht. ​​​​​​​​​​

 

 


Geplaatst op: Vrijdag 05 april 2019

Tags

Koken

Tags

Nieuws