Start nieuwe seizoen BijBomans: Doe mee!!

De zomer loopt op zijn spreekwoordelijke einde. Voor velen een zegen, want hoe stil is het soms die zomers? Maar ook hoe warm? Anderen denken met weemoed terug aan een mooie tijd hier, in eigen land of een ver oord.
We gaan weer over tot de ‘orde van de dag’, aan de slag op het werk, op school en/of met het plannen van wekelijkse activiteiten, op allerlei gebieden. Er (zelf) op uit gaan, anderen ontmoeten is voor ieder mens, jong of oud belangrijk
 
De activiteiten van BijBomans hebben deze zomer niet stilgelegen, om een stille zomer te overbruggen, om in het gewone ritme te blijven.
Onze vrijwilligers hebben, soms met passen en meten, de roosters van de koffieochtend weer compleet gekregen. Ook de andere activiteiten, door en voor wijkbewoners, zijn, hooguit op een lager pitje, meestal gewoon doorgegaan. Heerlijk was dat en wat een enthousiasme van vrijwilligers en deelnemers.

Denkt u nou ook ‘Goh, dat lijkt me wel wat om aan een activiteit van BijBomans deel te nemen’, kijk dan eens op onze website naar het aanbod van activiteiten.  Klik hier 
Geïnteresseerd? Loop eens binnen bij Mozartlaan 11A op maandagmorgen of neem telefonisch of per mail contact op.
 
Heeft u zelf een idee voor een activiteit in en voor onze wijk? Schroom niet deze te organiseren, voor peuters, kleuters, kinderen, jeugd, jong, oud, het maakt niet uit… De ruimte van BijBomans is daarvoor beschikbaar. Andere vrijwilligers c.q. actieve wijkbewoners staan u desgewenst met raad en daad bij.
 
Misschien lijkt het u ook wel iets onderdeel te zijn van het team vrijwilligers, die bezoekers ontvangen en voorzien van koffie, thee, een informatie, een praatje of luisterend oor. Loop dan ook eens binnen BijBomans en informeer naar de mogelijkheden.


Geplaatst op: Zaterdag 24 augustus 2019

Tags

BijBomans

Tags

Nieuws