Start ingebruikname ‘Buiten Beter App’ op 01 november 2014.

Bossche Omroep 26.10.2014.

Start ingebruikname ‘Buiten Beter App’ 01.11.2014.
I.s.m. Meldpunt 'Schoon, Heel, Veilig'

 

Op zaterdag 1 november organiseert de Vereniging Contactgroep De Rompert een schoonmaak dag in de wijk De Rompert. Bewoners gaan dan zwerfvuil opruimen in de wijk. Ook komt wethouder Huib van Olden samen met hen de Buiten Beter App in gebruik nemen. Een handige App voor als de bewoners bijvoorbeeld groot zwerfvuil of een losliggende stoeptegel aantreffen tijdens de actie. Met de Buiten Beter App op de smart Phone kan nog makkelijker een melding bij het Meldpunt Schoon, Heel en Veilig gemaakt worden.

Samen voor een schoon ’s-Hertogenbosch
Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente en valt onder de campagne ‘Samen voor een schoon ’s-Hertogenbosch’. Met deze campagne proberen we samen met bewoners, corporaties en scholen onze stad schoon, heel en veilig te maken en houden. Wilt u ook een actie organiseren? Stuur dan een email naar mw. Y. Verschuren, communicatiemedewerker bij de afdeling Realisatie en Beheer Openbare Ruimte.

Over ‘Buiten Beter’

Zie je een probleem buiten op straat of in de buurt? Die lantaarnpaal nog steeds niet gerepareerd? Een vies bushokje, vuilniszakken ergens gedumpt of een fietspad met enorme gaten? Laat het snel en simpel weten met BuitenBeter.
Deze app helpt je om gemakkelijk problemen, irritaties en verbeteringen bekend te maken bij je gemeente. Gemeenten willen namelijk graag een schone, veilige en goede leefomgeving realiseren, voor jou. Daarvoor is jouw opmerkzaamheid en feedback zeer waardevol. Voorheen was het behoorlijk ingewikkeld om iets door te geven, maar daar is nu verandering in gekomen. BuitenBeter! Waar eerst alleen de echte volharder het meldpunt van de gemeente wist te vinden, ben jij nu aan zet. Binnen vier stappen en tellen heb je locatie, probleem en foto gemeld. Hoef jij je er geen zorgen meer over te maken. Als het nodig is vraagt de gemeente je extra duidelijkheid en natuurlijk, indien mogelijk wordt het opgelost. Zo kan het dus ook: snel, makkelijk en meteen melden op de plek en het moment dat jij iets ziet wat niet deugt of beter kan.
Ervaar het zelf:
Download nu op je smart Phone! (iPhone, Android, Windows Phone, BlackBerry, Symbian of Windows Mobile)
Voor meer informatie, details over deze allernieuwste applicatie, verwijzen we u naar deze website  

Bron
Website Gemeente 's-Hertogenbosch, 'Bossche Omroep' 26.10.2014.

 


Geplaatst op: Dinsdag 28 oktober 2014

Foto’s

Tags

Nieuws