Rosmalen in Beweging 2021

Van 5 mei t/m 25 mei 2021 kunnen we letterlijk en figuurlijk allemaal in beweging komen bij de sponsortocht van 'Rosmalen in Beweging'!  Deze sponsortocht is coronaproof omdat je zelf een tijdstip kiest waarop je dat gaat doen en met wie je gaat wandelen, rennen of fietsen. Een leuk en gezond initiatief voor iedereen!  En het is niet alleen leuk en gezond voor onszelf maar geeft ook een steuntje in de rug aan de horeca en winkeliers uit het centrum van Rosmalen die het moeilijk hebben in deze corona-tijd. Inmiddels krijgt 'Rosmalen in Beweging' veel sympathie en medewerking van verenigingen, stichtingen en instanties waaronder Sport Alliantie Rosmalen, HEVO, Stichting Soos Satisfaction en vele andere.

De kosten zijn minimaal 1 euro voor het inschrijfgeld waarvoor je een attribuut krijgt waardoor je herkenbaar bent en eventueel een uitgestippelde route kunt ontvangen. Via deze link kun je je inschrijven. Bij de uitgestippelde route hoort een quiz en er zijn leuke prijsjes te winnen. Deze worden uitgereikt tijdens een leuke terugkomdag als corona het weer toelaat.
Een hogere vrijwillige bijdrage is natuurlijk van harte welkom. Dit bedrag wordt op een speciale rekening gezet voor de getroffen ondernemers die het op een goede manier gaan besteden.

Voor meer informatie lees meer
 

 

 

 

 

 

 

 


Geplaatst op: Woensdag 07 april 2021

Tags

Nieuws