Poëziehuis De Rode Poort 22 april weer open

In april gaat de poort naar de poëzietuin van Jeanine Hoedemakers weer wekelijks open. Aan de Bredestraat 20. Let wel op, er is sprake van een kleine verandering! Voorlopig is de tuin elke vrijdagmiddag geopend van 13.00 uur tot circa 17.00 uur, in plaats van de gebruikelijke donderdagmiddag. Deze aanpassing is een tegemoetkoming aan belangstellenden die aangaven donderdags nooit te kunnen. Er zullen ongetwijfeld mensen zijn waarvoor ook deze dag  niet gunstig is, er kan dan ook altijd een afspraak gemaakt worden door Jeanine te bellen 06 20872001.

Vrijdag 22 april 2022 is de poort wat eerder open, van 11.00 uur tot 17.00 uur. Om een eerste bezoek aan het poëziehuisje extra aantrekkelijk te maken is er die dag een kleine boekenmarkt. De opbrengst van de verkoop  gaat naar de hersenstichting. ’s Middags zullen de stadsdichter van ‘s-Hertogenbosch, Doeko L. en de dichter Kamiel Choi  met zijn dochter Miru, gedichten voordragen. Sjef van Rooij verzorgt de hele dag de muzikale omlijsting. Het belooft een gezellige dag te worden. Je bent van harte welkom. Daarna is de poort weer elke vrijdagmiddag open van 13.00 uur tot 17.00 uur. Kom ook dan langs en breng gerust je accordeon mee of een favoriete tekst, een kennis. Het zijn de onverwachte, gezellige ontmoetingen, die ontspannen en energie geven, waar De Rode Poort de gelegenheid voor biedt. Poëzie blijft uiteraard de rode draad.
Een initiatief, dat het beste kan worden beloond met er gebruik van te maken.

De rode poort vind je door bij Bredestraat 20, waar het minibiebje staat, via de brandgang achterom te gaan, in feite wijst het zichzelf, die dag zullen pijlen je een handje helpen. Bij de entrée komt een uithangbordje te hangen, dat zal het extra duidelijk maken.
Tot 22 april. Hier alvast een
Lentegedicht: Waanzinnige Lente

 


Geplaatst op: Zondag 17 april 2022

Tags

Gedichten

Tags

Nieuws