Phileine helpt voedselbank

De 10-jarige Phileine Dronkers is op eigen initiatief een inzamelingsactie gestart voor de Voedselbank‘s-Hertogenbosch. Phileine wil de mensen helpen die het moeilijk hebben en gebruikte haar vrije tijd om in de herfstvakantie langs de deuren te gaan om voedsel in te zamelen. Haar broer Lennard en vriendinnen hielpen regelmatig mee.
Het is hard nodig in deze tijd want in Nederland leven er inmiddels meer dan 1 miljoen mensen onder de armoedegrens. Het doel van Phileine is om 1000 of meer producten in te zamelen.
Phileine houdt zich  goed aan de richtlijnen van het RIVM  want ze heeft zelfs een vishengel waarmee ze het product  op 1,5 meter kan aannemen. Ze heeft inmiddels al 5 kratten met levensmiddelen naar de voedselbank kunnen brengen.
Mocht je ook mee willen doen, dan kun je lang houdbare artikelen (die in 2021 nog goed zijn) afgeven op Lodeizenstraat 8 in Rosmalen. Er staat een krat waar je de levensmiddelen in kunt leggen want Phileine gaat nu weer naar school. Zij zorgt dat alle ingezamelde produkten bij de voedselbank komen. Help je ook mee? Bedankt namens Phileine, Lennard en De Voedselbank!

 

 

 

 

 

 


Geplaatst op: Dinsdag 27 oktober 2020

Tags

Nieuws