Foto's (64) van de Open dag 'BijBomans' in de Troubadour tijdens Burendag

Het was een gezellige drukte zaterdag 23 september tijdens de Open Dag.             meer foto's

Als eerste waren de direct omwonenden van BijBomans uitgenodigd, om hen te laten kennisnemen van wat BijBomans is en allemaal doet. Deze buren hadden immers sinds juli een boel reuring bij de schoolwoning kunnen waarnemen, zonder dat zij wisten wat er allemaal gebeurde. De BijBomans vrijwilligers wilden deze buren daar graag over vertellen en ook het resultaat laten zien. Maar meer nog wilden zij de buren verleiden te komen deelnemen aan de activiteiten.

De officiële start van de Open Dag vond plaats met een optreden van het zangkoor, bestaande uit een groep wijkbewoners die elke woensdagochtend met elkaar zingen.

Ook alle andere activiteiten presenteerden zich in de bovenzaal van de nieuwe locatie.

Er was volop keus kennis te nemen en te genieten van wat bewoners in de Molenhoek zoal met elkaar doen en maken.

Genieten van prachtige schilderijen, lachen om een film van Laurel en Hardy, onder de indruk raken van de lezingen door onze buurgenoten, inschrijven bij het bloemschikken en bijna watertanden bij de, helaas keukenloze, kookgroep. Het kon allemaal. Maar ook de fietsers, wandelaars, bridgers en kaarters lieten zich zien deze middag, waarbij de gezelschapspelletjes ook niet mogen worden vergeten.

Maar wist u dat u ook gewoon een kopje koffie kunt komen drinken BijBomans?

Kijk gerust eens op het overzicht van activiteiten of in de agenda om te zien wat er te doen is.

De Open Dag vond mede plaats in het kader van de Burendag en werd financieel mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds, waardoor de vrijwilligers de buitenruimte konden inrichten.


Geplaatst op: Donderdag 28 september 2017

Tags

Open dag

Tags

Nieuws