'Open Dag Annenborch' op 11 oktober 2014

Open dag Annenborch'

Zaterdag 11 oktober 2014 ‘De Annenborch’ Open dag.
Buiten regent het gestaag, maar binnen in het restaurantgedeelte is het ‘warmer’ en een drukte van jewelste. Dit deel van ‘De Annenborch’ is die dag ‘omgetoverd’ in een heuse fitness-studio voor ouderen. Om dit onder een goede leiding te laten verlopen is niemand minder dan Olga Commandeur uitgenodigd. 

Meer dan 200 enthousiaste aanwezigen: senioren, personeelsleden, vrijwilligers en familieleden hebben zich verzameld. Onder deskundige leiding van diezelfde Olga Commandeur [55] worden er fanatiek, met zichtbaar plezier stevige aerobic en andere oefeningen gedaan, onder ‘genot’ van opzwepende muziek. Een van de actieve deelnemers is Henk Hermsen, directeur van de Annenborch: “Wij vinden bewegen voor onze bewoners, cliënten en personeel heel belangrijk, vandaar dat we Olga  Commandeur voor deze ‘Open dag’ hebben gevraagd.
Die is vooral bekend als presentatrice van het Omroep MAX televisieprogramma ‘Nederland Beweegt’.
Daarnaast zet ze zich actief in voor een speciaal Project ‘Ouderen in Beweging’.
Citaat.
Vandaar dit citaat: “In Nederland ontvangen 200.00 ouderen slechts 1x per maand bezoek van hun familie.”
Details.
Wilt u meer details en aanvullende informatie weten over de inspanningen op dit vlak door Olga Commandeur, dan verwijzen we u graag naar deze website.
Ook kunt u nog eens nalezen wat het Project ‘Ouderen in Beweging’ voor u zou kunnen betekenen; dat kan via deze doorklik.
Foto’s.
Wilt u de fotoreportage van deze Open Dag’ nog eens bekijken, dan kan dat in de Rubriek ‘Fotoalbums’ op de website van www.wijkmolenhoek.nl  en Facebook.


Geplaatst op: Zaterdag 11 oktober 2014

Tags

Annenborch

Tags

Nieuws