Op 23 november presenteert het Landschap van de Verwijzing haar vierde beeldverhaal over de Linie 1629 van Frederik Hendrik

Op maandagmiddag 23 november a.s. wordt het beeldverhaal over het Landschap van de Verwijzing gepresenteerd. Het is het vierde beeldverhaal in een reeks van vier over de landschappen van de Linie 1629 van Frederik Hendrik.
Het beeldverhaal wordt door de voorzitter van Stichting De Groene Vesting, de heer Gerard Berkelmans, aangeboden aan de wethouder van de gemeente ‘s-Hertogenbosch, de heer Huib van Olden. Dat gebeurt in de combinatiezaal ‘Spoor/Wissel’ van Perron-3 te Rosmalen. Voor de aanbieding zal de inhoud van het beeldverhaal worden gepresenteerd. Ook zal aan de hand van het beeldverhaal “Landschap van de Beleving” verteld worden hoe concrete projecten worden vormgegeven. Het zal u niet verbazen dat het zichtbaar en beleefbaar maken van de Linie van Frederik Hendrik in het landschap hierbij centraal staan.
Het programma duurt van 15.00 tot 17.00 uur met na afloop volop gelegenheid voor netwerken onder het genot van een drankje en een hapje. Voor alle aanwezigen is een exemplaar van het beeldverhaal beschikbaar.
 

Stichting De Groene Vesting,
Werkgroep Landschap van de Verwijzing
Jo Bemelmans, Rob de Vrind, Geert Loeffen, René van der Heijde, Jos Maas, Ferd Sauter en Jan van Roekel


 


Geplaatst op: Woensdag 04 november 2015

Tags

Nieuws