Live verkiezingsuitslagen maart 2022

Op 16 maart a.s. kun je via DTV live de uitslagen van de verkiezingen bekijken. De live-uitzending start om 21.30 uur. Je krijgt dan een interessant kijkje hoe binnen verschillende wijken en dorpen en uiteindelijk binnen de gehele gemeente 's-Hertogenbosch gestemd wordt.  De verwachting is dat rond 23.30 uur burgemeester Jack Mikkers de voorlopige einduitslag en de zetelverdeling gaat presenteren. Gedurende de hele avond zijn presentaties, korte reportages en interviews te zien met onder andere de lijsttrekkers van diverse partijen.
De uitzending is te volgen op DTV Den Bosch via Ziggo (kanaal 40) en bij KPN, Telfort en XS4ALL via kanaal 1301. De uitzending wordt ook live gestreamd via LivestreamBus
Hoe gaat het dan verder? 
De voorlopige  uitslagen worden hier gepubliceerd. De defiinitieve uitslagen worden vastgesteld op maandag 21 maart 2022. Dit gebeurt tijdens de zitting van het centraal stembureau. Dan wordt bekend hoeveel stemmen elke partij en kandidaat heeft ontvangen. Ook wordt de zetelverdeling bekend gemaakt. Na de zitting wordt de verkiezingsuitslag hier gepubliceerd.
 


Geplaatst op: Zaterdag 12 maart 2022

Tags

Nieuws