Laurentiuskerk weer open vanaf 14 juni

Het is zover, vanaf 14 juni is de Laurentiuskerk weer open voor publieke vieringen! Er mogen maximaal 30 gelovigen aan de vieringen deelnemen. Vanaf juli mogen 100 personen aanwezig zijn met een afstand van 1,5 m tussen personen uit verschillende huishoudens. In de Laurentiuskerk kunnen ongeveer 90 mensen. Het uiteindelijke aantal hangt af van hoeveel mensen er met meerdere personen uit één huishouden komen.
De kerk hanteert een reserveringssysteem voor alle vieringen. Voorlopig kan alleen voor de eerstkomende zondag gereserveerd worden. Voor doordeweekse vieringen kan men zich voor meerdere vieringen tegelijk aanmelden.
Reserveren is noodzakelijk!.

Aanmelden voor vieringen is mogelijk van maandag t/m vrijdag van 9.30 – 12.00 uur door te bellen 073-5212215 of tot vrijdag 11.30 uur te mailen naar lambertus@mariajohannes.nl. In de mail vermelden: naam, aantal personen, datum en tijd van de viering. Je ontvangt een bevestiging. Heb je klachten die op corona  wijzen, blijf dan thuis.  Je kunt thuis ook nog steeds de livestream volgen via kerkdienstgemist.nl.

De vieringen zullen weer op dezelfde tijden zijn als vóór de coronaperiode namelijk   dinsdag om 19.00 uur en op zondag om 11.00 uur. De kerkdeuren gaan 15 minuten voor aanvang van de dienst open. Binnen de kerk word je gevraagd de aanwijzingen van het welkomstteam en de pastor op te volgen. Beide kerken gebruiken een corona protocol.


Geplaatst op: Woensdag 10 juni 2020

Tags

Corona Kerken

Tags

Nieuws